DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GİYSİ KUMBARALARI YERLERİNİ ALMAYA BAŞLADI 

GİYSİ KUMBARALARI YERLERİNİ ALMAYA BAŞLADI 

GİYSİ KUMBARALARI YERLERİNİ ALMAYA BAŞLADI 

Gölcük Belediyesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın başlatmış olduğu sıfır atık projesi kapsamında hayata geçirdiği giysi kumbaraları yerlerini almaya başladı. Giysi kumbaralarının ilki Değirmendere Sahilinde iki noktaya yerleştirildi.

Kullanılmayan kıyafetler artık giysi kumbarasına

Evlerde giyilecek durumda olmayan giysilerin geri dönüşüme kazandırılacak yeniden kullanılması amacıyla hayata geçirilen giysi kumbarası projesi ilçemizde de hayata geçiyor. Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu proje ile artık giyilemeyecek durumda olan kıyafetler bu kumbaralarda toplanacak ve geri dönüşüme kazandırılacak.

Vatandaşlar yeni projeden oldukça memnun

Geri dönüşüm konusunda doğaya büyük katkı sağlayacak olan giysi kumbaralarının ilki Değirmendere Sahili’nde Yalı Camii ‘nin ve Kahverengi Cafe’nin olduğu kısma yerleştirildi. Değirmendereli vatandaşlar giysi kumbarası projesinin çok yerinde bir karar olduğunu belirterek, “Artık evlerimizde kullanılmayan kıyafetleri ne yapacağız diye düşünmeyeceğiz. Kullanmadığımız kıyafetler giysi kumbaraları ile yeniden kullanılacak ve dünyamız daha az zarar görmüş olacak. Bu güzel projeden dolayı Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dediler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.