DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Güzergah geleneği bu Ramazan’da sürdürdü

Güzergah geleneği bu Ramazan’da sürdürdü

Güzergah geleneği bu Ramazan’da sürdürdü

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü ve Sekreteri Metin Doruklu ve Dernek Yönetimi, her yıl geleneksel hale getirdikleri çocuk iftar programını bu yılda gerçekleştirdi.

İftar programına katılım yoğun oldu

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği olarak her yıl düzenlenen çocuk iftarı programı bu yıl da  yoğun katılımla gerçekleşti. İftar Programa İzciler, İzci Velileri, Protokol Üyeleri, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı ve Kocaeli Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Demir, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu katıldı.

Doruklu, ‘Birlik ve beraberliğimizi arttırmaya vesile olduk’

İftar sonunda Osmanlı da gelenek olan çocuk iftarı sonrası diş kirası hediyeleri İzcilere takdim edildi. Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Müdürü ve Sekreteri Metin Doruklu, ‘Tasavvuf korosu eşliğinde yaklaşık 200 katılımcı ile düzenlenen, birlik ve beraberliğimizi arttırmaya vesile olan programa katılanlara güzergah izcilik kulübü olarak çok teşekkür ederiz” dedi. İftar yemeğine katılım sağlayan davetliler Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yöneticilerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.