DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARTAL EMLAK’TAN VALİ AKSOY’A ZİYARET

KARTAL EMLAK’TAN VALİ AKSOY’A ZİYARET

KARTAL EMLAK’TAN VALİ AKSOY’A ZİYARET

Uluslararası Emlak sektörü Kartal Emlak firma sahibi Mehmet Kartal, 12.06.2018 günü saat 11.45’te Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u Kocaeli Valilik makamında ziyaretine katılarak Ramazan Bayramı’nı da kutlayarak tebrik etti.

Kartal, ‘’81 Milyon insanın birlikte kardeşçe yaşamasını nasip ve kısmet eylesin’’

Kartal Emlak firma sahibi Mehmet Kartal, 12.06.2018 günü saat 11.45’te Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u Kocaeli Valilik makamında ziyaret etti. ziyarette ilk söz alan Kartal, “Yüce Allah C.C 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayının vatanımızın bölünmez bütünlüğüne zeval vermesin. Devletimize, Milletimize, Bayrağımıza güç, kuvvet, hidayet vererek Ülkemize, Devletimize, Milletimize, Bayrağımıza zarar vermek isteyen iç ve dış güçlerden mihrakları bozguna uğratarak halak ve yok eylesin. Ülkemize huzur, birlik ve dayanışma, barış getirmesini, bu vatanda mevcut olan 81 Milyon insanın birlikte kardeşçe yaşamasını nasip ve kısmet eylesin’’ dedi.

Kartal Emlak, Vali Hüseyin Aksoy’u kutlayarak tebrik etti

Kartal Emlak firma sahibi Mehmet Kartal, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un modern fabrikalarla ve yüksek sanayisiyle hızlı bir şekilde gelişen ve genişleyen ilimize Mega Kent Projelerle aktif bir şekilde adalet ve hakkaniyetli cesurca hizmetlerde bulunarak kararlar almasından dolayı kendilerini kutlayarak tebrik etti.

‘’Ülkemiz ekonomisinin temel kalkınmasının genel anahtarı Emlak sektörüdür’’

Kartal Emlak, Vali Hüseyin Aksoy’un ziyaretinde dünyanın en büyük ticari sektörü olan gayrimenkul alım ve satımın Devletimize ve Milletimize yerli ve yabancı Emlak yatırımları ülkemize ve devletimize en çok kazandıran sektör olduğunu ifade etti. Ülkemiz ekonomisinin temel kalkınmasının genel anahtarı olan Emlak sektörüdür diyerek şu sözleri söyledi: ‘’Günümüzde gayrimenkul alım ve satıma en hareketli bir şekilde güvenli liman haline geldi. Bu yüzden gayrimenkul alım ve satımı devletimize ve milletimize yerli ve yabancı emlak yatırımları en çok kazandıran sektör konumundadır’’ dedi ve aynı zamanda devlet tahvili hisse senedi Altın, Dolar, Euro gibi yatırımlardan daha çok kazandıran gayrimenkul yatırımları olduğunu söyledi.

Vali Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Vali Hüseyin Aksoy ziyaret için Uluslararası Emlak sektörü firma sahibi Mehmet Kartal’a teşekkürlerini dile getirirken ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyetini ifade etti. Aynı zamanda Uluslararası Emlak sektörü firma sahibi Mehmet Kartal’a ticari emlak iş hayatında başarılarının daimini ve devamını diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.