DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mahalle muhtarları seçmen kağıtlarını dağıtmaya devam ediyor

Mahalle muhtarları seçmen kağıtlarını dağıtmaya devam ediyor

Mahalle muhtarları seçmen kağıtlarını dağıtmaya devam ediyor

24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi öncesi mahalle muhtarları seçmen kâğıtlarını dağıtma anlamında yoğun mesai harcamaya devam ediyor. İlçemizin en kalabalık mahallelerinden olan Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral seçmen kâğıtlarını dağıtmaya devam ediyor.

Saral, mahalle sakinlerine seçmen kağıtlarını kendi dağıtıyor

18 yıldır başarılı bir şekilde Dumlupınar Mahallesi’nin muhtarlığını yapan Remzi Saral 24 Haziran Pazar gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi öncesi yoğun mesai harcıyor. Mahalle sakinlerine seçmen kâğıtlarını kendi elleriyle dağıtan Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral, “ Seçime bir hafta gibi kısa bir süre kaldı. Bu süre zarfında mahalle sakinlerine seçmen kâğıtlarını dağıtmaya devam ediyoruz. Sokak sokak gezerek mahalle sakinlerine seçmen kâğıtlarını ulaştırıyoruz. Bazı mahalle sakinlerine iş yerlerinde seçmen kâğıtlarını teslim ediyoruz, bazı sakinlerimizin ise posta kutularına bırakıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

İkinci turda aynı seçmen kağıtları kullanılacak

Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Remzi Saral sözlerinin devamında, “ Seçmenlerimiz dağıttığımız seçmen kağıtlarını 24 Haziran’da ki seçimde kullandıktan sonra atmamalarını rica ediyoruz. Seçimler ilk turda bitmeyim ikinci tura kalırsa aynı seçmen kağıtları yeniden kullanılacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.