DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

MHP Milletvekili İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gazileri ziyaret etti

MHP Milletvekili İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gazileri ziyaret etti

MHP Milletvekili İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gazileri ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar geçtiğimiz gün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti.

MHP’nin sevilen Milletvekili Adaylarından İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar,  Gazileri ziyaret ederek, Gazilerin isteklerini ve sorunlarını dinledi.

Arslan, ‘Dernek olarak sorunlarımızı çözmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan,  “Seçim sürecinde yoğun çalışmalarınız oluyor. Her birinize bu süreçte başarılar diliyoruz. Dernek olarak elimizden geldiğince çalışıyor, sorunlarımızı çözmek için çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

Çakıroğlu, ‘Gazilerimiz bizim için çok değerli’

MHP Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, “Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. MHP olarak gazilerimize büyük bir önem veriyoruz. Bundan dolayı sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Ülkemizin her yerinde gazilerimizi görmemiz mümkün. Yaşadığımız güzel ülkemizde şehitlerimizin, gazilerimizin gösterdiği büyük mücadelenin izlerini görüyoruz. Biz de bu anlamda şehit ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Seçimler sonucunda da partimizin daha yüksek bir noktaya geleceğini düşünüyoruz. MHP iktidarında her şey daha güzel olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.