DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ÖNCELİĞİMİZ HAK VE EŞİTLİK’TİR

ÖNCELİĞİMİZ HAK VE EŞİTLİK’TİR

HEPAR İlçe Başkanı Umutcan Uz,

ÖNCELİĞİMİZ HAK VE EŞİTLİK’TİR

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Gölcük İlçe Başkanı Umutcan Uz, seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Uz, Seçimlerde Türk Milletinin en doğru kararı vereceğine inandığını vurguladı.

Uz, ‘İnsanların düşünenler nerede?’

Başkan Uz, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘24 Haziran Büyük Türk Milletinin yeniden seçime götürüldüğü bir gündür. Vatandaşımın sadece seçim dönemlerinde hatırlanıp, yeni vaatlerle göz boyanıyor. Benim vatandaşım sadece seçim dönemlerinde hatırlanamaz. 1000 TL veriliyor bakıyorsunuz temel ihtiyaçlar ve onlara konan vergilerle 1000 TL alan vatandaşım mislini geri ödüyor. Ondan sonra da bu vaat büyük bir başarıymış gibi anlatılmaktadır. Anne ve babalar çocukları daha iyi bir eğitim görsün diye fedakarlıklar yapıyorlar.   Benim vatandaşım bu ülkeye yıllarca hizmet etmişken, emeklilik döneminde bu şartlar altında olmayı hak etmiyor. İktidar, muhalefeti eleştiriyor. Muhalefet iktidarı eleştiriyor. Türk siyaseti böyle yürüyor. İnsanları düşünenler nerede? Bu ülkenin vatandaşları ana haber bültenleri açtığında tartışmalar görüyor. İnsanlar bu tartışmalardan sıkılmış durumda. Bu geminin gidemeyeceği anlaşılınca da “erken seçim” kararı alınıyor.   Hak ve Eşitlik Partisi Gölcük İlçe Başkanlığı olarak bu önemli süreçte seçim öncesi toplantılar yaparak yol haritamızı belirleyeceğiz. 24 Haziranda almış olduğumuz kararla beraber ortak hareket edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi önceliğimiz “HAK” ve “EŞİTLİK” tir. Büyük Türk Milletinin en doğru kararı vereceğine inanıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.