DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SON SÖZLERİNİ SÖYLEDİ

SON SÖZLERİNİ SÖYLEDİ

Siyasiler yarın ki seçimler öncesi

SON SÖZLERİNİ SÖYLEDİ

Türkiye yarın 24 Haziran sandık başına gidiyor. Ülkemizde ve ilçemizde seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Seçime girecek olan adaylar seçim sürecinde çok çalışarak, vatandaşların desteğini istediler. Gölcük’ün siyasi parti ilçe başkanları da yarın gerçekleştirilecek olan seçimler hakkındaki son düşüncelerini dile getirdiler.

Alp, ’Sözde, kararda milletin’

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, 24 Haziran seçimi hakkında son düşüncelerini dile getirdi. Başkan Alp, “Hedefimiz yüzde 55’in üstünde oy almaktır. Sözde, kararda artık milletin. Ülkemiz için seçim sonuçları şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimi öncesi hedeflerini açıkladı. Başkan Alp şu açıklamalarda bulundu: “Güçlü bir Cumhurbaşkanı ve güçlü bir Meclis için 24 Haziran’da seçime gidiyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımızı daha ileri bir seviyeye çıkartmak için seçim bizim miladımızdır. Cumhurbaşkanımızın Gölcük’ten  gördüğü destek her zaman göz kamaştırıcıdır, yine öyle olacaktır” dedi.

“1 Kasım oylarımızı koruyup arttıracağız”

Açıklamasına devam eden Alp, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimlerden en yüksek oy alacağı şehri Kocaeli ve beraberinde Gölcük yapmak için çalıştık. Biz ikinci bir bayram hazırlığındayız. Bizim hedefimiz 1 Kasım’daki oyumuzu korumak ve onu arttırmaktır. Yüzde 55’in üstünde bir oy almak istiyoruz. Cumhur İttifakı’na en büyük destek inşallah Kocaeli’den çıkacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz ve korkumuz yok. Tek rakibimiz kendimiziz. Takdir ve karar milletindir. Son sözü millet söyler. Gölcük’ü oy kullanmaya ve liderimize ve AK Parti’ye oy vermeye davet ediyorum. Vakit Türkiye vaktidir. Gölcük’ün, Kocaeli’nin, Türkiye’nin vakti hayırlı olsun, Güçlü Meclis, Güçlü Başkan, Güçlü Türkiye için yola devam” dedi.

İşeri, ‘Seçimin gerçek galibi Muharrem İnce olmuştur’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı İsmet İşeri, 24 Haziran öncesi son düşüncelerini dile getirdi. İşeri, ‘’Öncelikle şunu söyleyeyim sonuçlar ne olursa olsun tüm seçmenlerin siyasi aktörlerin demokrasi kültürü içerisinde sonuçları hoşgörüyle karşılamalarını temenni ediyorum. Sandıktan çıkan iradeye herkesin saygı göstermesi gerekir. Kim kazanırsa kazansın bunun büyük bir zafer edasıyla aşırı çılgınlıklar yapmaması gerekir. Çünkü kim iktidar olursa olsun ülkeyi çok zor günler beklemektedir. Ekonomik açıdan, eğitim açısından, siyasal açıdan, dış politika açısından ağır borç yükünün ödenmesi açısından gerçekten zor günler bizleri bekliyor. İktidarın yönetim anlayışını demokrasi ve hukuk normları dışına çıkmasının sonuçlarıdır bugünkü ülkenin zorumu. Henüz 18 ay varken ne oldu da erken seçim kararı alındı? Her şey iyi gidiyorsa neden erken seçim? Hiçbir şey iyi gitmiyorsa neden aynı kişi yine ısrarla tercih ediliyor? İktidarsınız vaatlerde bulunuyorsunuz. İktidar vaat etmez, yapar. Niçin vaat ediyorsunuz? Her şey elinizde. Meclis’ten yetki yasasını da çıkardınız. Her şeyi yapabilecek gücünüz var. Millet artık iktidarın vaatlerine inanmıyor. Zaten bugünkü vaatlerinin birçoğunu da Cumhuriyet Halk Partisi’nin vaatlerinin kopyasıdır. Kısacası iktidar 16 yıldır yok ettiklerini vaat ediyor. Milletimiz bu gerçekleri görmekte, sağduyu ve akıl sandıktan galip çıkacaktır. 40 günlük saha çalışmamızda Muharrem İnce’ye olan ilginin inanılmaz boyutta bir ilgi olduğuna tanıklık etmiş bir İlçe Başkanı olarak sessiz bir dip dalgalanın gelmekte olduğunu görmekteyim. Bunun neticesi Muharrem İnce’nin ilk turda seçilebilme olasılığını dahi ortaya koyacağına inanıyorum. Es kaza bu gerçekleşmezse ikinci turda Muharrem İnce’nin şansının oldukça yüksek olduğunu ve ülkemizin Cumhurbaşkanı olacağına inancım tamdır. Bunun yanı sıra parlamentodaki ki sandalye sayısının da millet ittifakı olacağına da inancım tamdır. Türkiye genelini böyle özetledikten sonra da Gölcük’te de millet ittifakının %50’nin üzerinde sonuç alacağına yürekten inanıyorum. Netice itibariyle sonuç ne olursa olsun sonuçları milletimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Çakır, ‘Türk halkı en doğru kararı verecektir’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, seçim hakkında son görüşlerini şu sözlerle açıkladı: ‘Dış güçlerin operasyonlarla bir şey yapamadığını, onların Türkiye üzerinde siyasi, ticari, her türlü operasyonu yapmakla meşgul olduklarını açık ve net görüyoruz. Umut ediyoruz ki Türk halkı da seçimlerde bunu görüp Cumhur İttifakı’na çok önemli bir destek verecektir. Milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız, Ramazan ayı boyunca ve sonrasındaki bu son süreçte, her zaman sahadaydı ve seçim yasaklarına kadar sahada olmaya devam edecek. 12 ilçe ile il merkezi olmak üzere ilimizdeki 13 merkezde 13 vekil adayımız ile çalışmalarımız her gün devam etti. Halkımızdan gayet olumlu tepkiler aldık. Yaptığımız çalışmaları Türk halkı, bizden de iyi anlıyor. Bu oyunlar sürekli devam edecek. Vatandaşlarımız, oyunlara karşı uyanık olmaya devam etmeli. Seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Türk halkı doğru kararı verecektir” dedi.

Aynacı, ‘Türkiye yüzünü güneşe çevirecek, halkımız Tamam diyecek’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Türkiye için önemli bir dönemeç olan 24 Haziran seçimlerini Pazar günü gerçekleştireceğiz. İnanıyorum ki halkımız ülkemizin geleceği için doğru kararı verecek. Seçim sürecinde kimlerin çalıştığını, sorunların çözümüne ilişkin hangi adayın en doğru vaatleri sunduğunu halkımız gördü. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener seçim sürecinde durmadan, gece gündüz çalışarak halkının arasında oldu. Bu süreçte partimize yönelik gerçekleştirilen saldırılar onların nasıl psikolojide olduğunu açık seçik ortaya serdi” dedi.

‘Allah’ın izniyle bu seçim İYİ’lerin olacaktır’

Başkan Aynacı, ‘Bu seçim ülkemizin düzlüğe çıkma ya da karanlığa gömülme seçimidir. Bizler halkımıza güveniyoruz. Allah’ın izniyle bu seçim İYİ’lerin olacaktır. Türkiye yüzünü güneşe çevirip, geleceğini İYİ ve sağlam hale getirecektir. Seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyor, halkımızın kararının Tamam olacağına inanıyorum’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

Yıldız, ‘Seçimlerden sonra hangi parti kazanırsa kazansın, önemli olan insanımız ve ülkemizin kazanması’

Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, seçim düşüncelerini, ‘Saadet Partisi olarak 24 Haziran seçimi başta Gölcük’ümüze, Kocaeli’mize ve Türkiye’mize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 24 Haziran seçimlerimiz barış ve huzur içerisinde olmasını temenni ederiz. Seçimlerden sonra hangi parti kazanırsa kazansın, önemli olan insanımız ve ülkemizin kazanması. Sayın Genel Başkanı Yaşar Yıldız, seçim sürecinde gerçekten çok önemli çalışmalarda bulunmuş, halkımızın takdirini toplamıştır. Bütün siyasi partilerimiz, projeleri ile çalışma yapması ötekileştirme ve kutuplaşma yapmadan seçim çalışması yapması dileğiyle 24 Haziran seçimlerimiz hayırlı olsun’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.