DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ ‘İYİ’ OLACAK

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ ‘İYİ’ OLACAK

İYİ Parti Milletvekili adayı Lütfü Türkkan, Gazetemizi ziyaret etti

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ ‘İYİ’ OLACAK

İYİ Parti Kocaeli 1. Sıra Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan dün Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’yi ziyaret etti. Türkkan’a İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve çok sayıda partililer de eşlik etti.

Birçok partili Türkkan’a eşlik etti

Ziyarete İYİ Parti Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Yönetimi, Eski Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir ve partililer katılım sağladı.

Şenemre Türkkan’a teşekkür etti

24 Haziran seçimlerine iki haftadan kısa süre kala siyasi partiler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 24 Haziran seçimlerine katılacak olan İYİ Parti’nin Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan dün Gölcük’e gelerek gazetemizi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, Türkkan’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Türkkan, ‘Bizim için yerel basın çok değerli’

Ziyarette konuşma yapan İYİ Parti Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, şunları söyledi: “Önümüzdeki 24 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Bizler İYİ Parti olarak çalışmalarımızı her alanda sürdürmeye devam ediyoruz. Bizim için yerel basın çok değerli. Çünkü basın her zaman özgür olmalı. Bugün ülkemizde basın özgürlüğü konusunda sıkıntılı noktadayız.”

‘Halkımız seçimde en doğru kararı verecektir’

Türkkan, sözlerinin devamında, şunları belirtti: “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’de bu sorunu her zaman dile getirmiştir. Halkımızın partimize olan desteği ve ilgisinden mutluyuz. Gittiğimiz her yerde halkımızın ilgisiyle karşılaşıyoruz. İnşallah bu seçimde Türkiye’nin geleceği İYİ olacak. Halkımız en doğru kararı verecektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.