DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türkkan: Gençlere yuvarlanacak çayır değil, iş lazım

Türkkan: Gençlere yuvarlanacak çayır değil, iş lazım

Türkkan: Gençlere yuvarlanacak çayır değil, iş lazım

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan 24 Haziran seçim çalışmaları dahilinde Ramazan ayının son günlerinde esnaf, ev ve köy ziyaretlerinde bulunurken Türkkan“Kocaeli’nde yuvarlanacak çayır değil, işsiz üniversiteli gençlere iş lazım” ifadelerini kullandı

MİTİNG HAZIRLIKLARI

24 Haziran seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Ramazan ayının son günlerinde birçok ziyaret gerçekleştirerek partisi için destek istedi. Türkkan ilk olarak partisinin İl binasında İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman ve yönetim kuruluyla bir araya gelerek 19 Haziran’da İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in düzenleyeceği mitingi için son çalışmaları değerlendirdi. İl Başkanı Serdar Kaman 19 Haziran’da düzenlenecek mitinge Kocaeli halkını davet ederken, bayanlara miting öncesinde tülbent dağıtılacağını açıkladı.

KÖYLERE ZİYARETLER

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan ile İYİ Parti Milletvekili adayı Alper Bircanoğlu birlikte İzmit köylerinden Karaabdülbaki, Sapakpınar ve Süleymaniye köylerini ziyaret ederek vatandaşlardan İzmit’in kızı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için destek istedi. Köy ziyaretlerinin ardından Türkkan ile Bircanoğlu Bekirpaşa mevkiinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Lütfü Türkkan esnaf ziyaretlerine iftar molası verirken Kandıra’da İYİ Parti İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay ile iftarda bir araya geldi.

ÜRETİM YAPMALIYIZ

İftar sonrasında İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay önderliğinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkan köyleri ziyaret ederek partisine destek istedi. Kandıra’da Yağcılar, Akçaova ve Hediyeli köylerini ziyaret eden Lütfü Türkkan’a İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ruhittin Sönmez’de katıldı. Türkkan köy ziyaretlerinde yaptığı açıklamada “Ülkemizde gençlerin hayal kurma imkanı kalmadı. Gençlerin hayallerini canlandırabilecek güzel ufuklar çizmek lazım. İnanıyorum gençlerin bu düzenin çok üstünde işler yaparlar. Gençlere Kıraathane sözü verilmez. Kıraathane’de yoruldunuz, çay mı içtiniz. Milet Bahçesi’nde yuvarlanın. Bu vatandaşa bir hakarettir. Gençlere yuvarlanacak çayır değil, işsiz üniversiteli gençlere iş lazım. Üniversite bitiren bir gencin ben nasıl iş bulacağım diye düşünmediği bir Türkiye hayal ediyorum. Bunun için ülkemizde üretim yapılması lazım. 15 senedir siyaset yapıyorum, bugüne kadar hiçbir tane fabrikanın açılışına gitmedim. İlimizde açılan fabrika yok kapanan fabrika çok” ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.