DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara’dan seçim öncesi önemli açıklama

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara’dan seçim öncesi önemli açıklama

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara’dan seçim öncesi önemli açıklama

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimi öncesinde bir açıklama yaptı.

Özkara “Seçim sürecinde tüm arkadaşlarımızla çok çalıştık”

Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Gökhan Özkara yapmış olduğu açıklamada, “Öncelikle sizleri Alemlerin Rabbi Olan Kudret Sahibi Yüce Allah’ın Selamı İle Selamlıyorum. Bilindiği üzere 24 Haziran 2018 Pazar günü Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ’nin  ülkemizin geleceği adına belirsizliklerin ortadan kalkması adına gündeme getirdiği  ve Sayın Cumhurbaşkanının da onayladığı karar ile bir erken seçim yapılacaktır. Bu seçimlerin diğer seçimler gibi olmadığını, ülkemizin geleceğinin bu seçim ile belirleneceğini biliyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanlığı olarak Genel Başkanımız Sn. Olcay KILAVUZ’unda  emirleri ile seçim çalışmalarının başından beri İl başkanı olarak şahsım, il yönetimim ve yiğit ilçe ocak başkanlarımız ile beraber seçim sahasında davamızın temeli Ülkü Ocaklarındaki görev sorumluluklarımızı aksatmadan hazır bulunduk hepsi birbirinden değerli Milletvekili Adaylarımız ile beraber mahalle mahalle , ilçe ilçe gezerek bizlerde oy talebinde bulunduk ve vekil adaylarımız ile beraber ”Cumhur İttifakını” anlattık. 15 Temmuz’dan beri süregelen ittifakın neden gerekli olduğunu hem ocaklarımızdaki toplantılarımızda kardeşlerimize hem de seçim sahalarında mümkün mertebe bildiğimiz kadarı ile anlatma gayreti içinde olduk. Bütün bunları yaparken çeşitli provokasyonlara çekilmeye çalıştık buna  karşı teşkilatlarımızı uyardık; Ülkemize, Kocaeli’mize ve Ülkücü Harekete zarar verecek her türlü kaostan uzak durduk ve durmaya devam edeceğiz” dedi.

”MUHTAÇ OLDUĞUNUZ KUDRET DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR”

Özkara sözlerinin devamında, “Çağrımızı yineliyoruz. Geleceğin Büyük Türkiye’sinin mimarları olacak TÜRK GENÇLİĞİ’ni ,18 Yaşını doldurmuş ilk kez oy kullanacak kardeşlerimizi ve seçmen hakkına sahip her kardeşimizi Ülkelerinin geleceği için,kendi gelecekleri için Cumhur İttifakına ve MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’ne oy vermeye davet ediyoruz. Geleceğin Büyük ve Güçlü  Türkiye’sinde söz sahibi olmak isteyen her kardeşimizin bu bilinçle hareket etmesini ve düşünmesini rica ediyoruz. Ebedi Başkomutanımız Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Gençliğe Hitabesinde belirttiği gibi, ”MUHTAÇ OLDUĞUNUZ KUDRET DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR” Hepinizi seviyor ve Yüce TÜRK Milletini saygı ile selamlıyorum. Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun. Ne Mutlu TÜRK’üm Diyene!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.