DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

YAZICIOĞLU MAKİNA’DAN DEV KAMPANYA

YAZICIOĞLU MAKİNA’DAN DEV KAMPANYA

YAZICIOĞLU MAKİNA’DAN DEV KAMPANYA

Gölcük’te 38 yıldır dikiş ve nakış makinesi ile birlikte dikiş ve nakış üzerine kullanılacak malzemelerin satışı üzerine hizmet veren Yazıcıoğlu Makina yapmış olduğu yeni kampanya ile büyük beğeni topladı.

Kurs-Sınıf Bitirme Belgesiyle veya karnesiyle gelene 250 Lira indirim

Yazıcıoğlu Makina’da  Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi Kursları kursiyerleri ile Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Kız Meslek Lisesi Öğrencilerine özel Kurs-Sınıf Bitirme Belgesiyle veya karnesiyle gelen herkese kampanyaya dahil olan dilediği marka ve modelde anında geçerli 250 Lira indirim kampanyası başlattı.

Kampanya büyük beğeni aldı

İlçemizde Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:44/B adresinde 38 yıldır hizmet veren Tahsin Yazıcıoğlu’nun oğlu olan Mert Yazıcıoğlu dededen kalma mesleği başarılı bir şekilde devam ettiriyor. Yazıcıoğlu yapmış olduğu yeni kampanya ile de ilçemizde büyük beğeni ve takdir aldı. PFAFF / ZETİNA / STRONGER / JANOME markalarında geçerli olan kampanya için kurs, sınıf bitirme belgesi veya karnesiyle gelen müşterilerine anında 250 lira indirim yapılıyor.

Kampanya 30 haziran’a kadar geçerli

Yapmış oldukları kampanya hakkında bilgi veren Mert Yazıcıoğlu, “ Yazıcıoğlu Makina olarak geniş satış ağıyla Türkiye’nin her yerine hizmet veriyoruz. Bu nedenle de sürekli bünyemizde kampanyalar düzenleniyor. Gölcük firması olduğumuz için bu kampanyamızı Gölcük halkına özel yaptık. Kampanyamız başladığı günden beri güzel ilgi görüyor. Gölcük’te satışını ve servisini yaptığımız 4 farklı markada geçerli olan kampanyamızın diğer il ve ilçelerde ki meslektaşlarımıza örnek olmaya devam ediyoruz. Müşterilerimiz diledikleri markada kampanyadan yararlanabiliyorlar. Bu kampanya ile makine sahibi olmak isteyen öğrencilere ve hanımlara büyük kolaylık sağladığımızı düşünüyorum. 30 Haziran’a kadar devam edecek olan kampanyamızın stoklarla sınırlıdır ve makina sahibi olmak isteyenlerin acele etmelerini tavsiye ediyoruz. Gerekli bilgileri ayrıca 02624143177 / 05395026020 / 05322619692 / 05536842884 nolu numaralardan alabilirler ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.