DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yenidoğanspor altyapı çalışmalarına önem veriyor

Yenidoğanspor altyapı çalışmalarına önem veriyor

Yenidoğanspor altyapı çalışmalarına önem veriyor

Bu sezon küçük yaş gruplarında her kategoride yer alan Yenidoğanspor, futbol okulu çalışmalarına çok büyük önem veriyor.

Kendi tesislerinde çalışıyorlar

Bordo-Mavili ekip, futbol okulu çalışmalarını Seka Devlet Hastanesi yanında bulunan kendi tesislerinde gerçekleştiriyor.

Geleceğin futbolcuları burada yetiştirilecek

Geçtiğimiz sezon 2.Küme U-19 Ligi’nde şampiyonluk sevinci yaşayan Yenidoğanspor, altyapısına yeni isimleri kazandırmak istiyor. Bordo-Mavili ekip, yaz döneminde futbol okulu çalışmalarına daha çok ağırlık veriyor. Abdullah Hün’ün teknik sorumluluğun yaptığı futbol okulunda yaklaşık 40 minik sporcu eğitim görüyor. Kış döneminde hafta sonu yapılan çalışmalar, okulların tatil olması ile hafta içine kaydırılacak. Futbol okulunu çalışmaların Başkan Abdülkadir Bayraktutar ile Onursal Başkan Tekin Uygur da takip ediyor, minik sporcularla yakından ilgileniyor. Kulüp Başkanı Bayraktutar, ‘Bugün ülkemizde gerek büyük spor camialarının gerekse amatör kulüplerinin önemli sorunu altyapıya önem vermemeleridir. Bu da ülkemizde futbolcu yetişmemesine neden olmakta, kulüplerin aşırı borçlanmasını sağlamaktadır. Bizler geleceğe yatırım yapıyoruz. Geleceğin futbolcularını altyapımızdan çıkartmak ve onları önemli yerlere getirmek istiyoruz. Umarım tüm ekibimle bu hedefimize ulaşacağız’ diyerek hedeflerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.