DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ahmet Şinasi Aydın, Seka Doğanspor’da

Ahmet Şinasi Aydın, Seka Doğanspor’da

Ahmet Şinasi Aydın, Seka Doğanspor’da

Geçen yıl Süper Lig’den düşen Seka Doğanspor, yeni sezonda takımın başına Ahmet Şinasi Aydın’ı getirdi.

Kariyerli bir teknik adam

İlimizde Süper Lig’de en çok yer alan semt takımı olarak bilinen Seka Doğanspor, geçen yıl küme düşmüştü. Yeniden yapılanmaya giden Seka Doğanspor yönetimi, takımı ilimizin kariyerli teknik adamlarından Ahmet Şinasi Aydın’a emanet etti. Aydın, profesyonel kulüplerden Sapanca Gençlik, Gölcükspor, Kocaelispor, Sarıyer, Mersin İY, Giresunspor, Sakarya, Diyarbakır ve Kartalspor’da görev yaptı. Aydın, Engin Korukır’ın teknik ekibinde de yer aldı.

Aydın, ‘’Gençlere hizmet vermeye karar verdim’’

Daha önce Kocaelispor’da yardımcı antrenör, Gölcükspor’da da teknik sorumlu olarak görev yapan Ahmet Şinasi Aydın, Türkiye’de profesyonel kulüplerde artık görev yapmanın zor olduğunu belirterek, “Yıllardır futbolun içindeyim, Türkiye’nin birçok ilini gezdim. Artık Türkiye’de profesyonel kulüplerde çalışmak da zaten zor. Zaten kulüplerin idari yönden yapılanması da iyi değil, çok kötü yönetiliyorlar. Bende mahallemin takımı olan Seka Doğanspor’daki gençlere hizmet vermeye karar verdim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.