DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ahşap Heykeller ortaya çıktı

Ahşap Heykeller ortaya çıktı

Ahşap Heykeller ortaya çıktı

Bu sene 25 incisi düzenlenen Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel sempozyumunda eserler ortaya çıktı. Sempozyum 11 Temmuz Çarşamba akşamı (bu akşam) Çınarlık Meydanı’nda düzenlenecek olan tören ile sona erecek.

3 Türk 3 yabancı sanatçı katıldı

1993 yılından beri gelenekselleşerek Gölcük Belediyesi´nin ev sahipliğinde günümüze dek sürdürülen Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu´nun 25´incisi 28 Haziran 2018 Perşembe günü başlamıştı ve 11 Temmuz Çarşamba günü düzenlenecek tören ile sona erecek. Bu sene 25. Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel sempozyumu’na Agnessa Ivanova Petrova, Vasılısa Chugunova, Behnam Akharbin, Eda Taşlı, Nilhan Sesalan ve Orçun Beslen de katılım gösterdi.

Eserler Yalı Evleri Ahşap Heykel Müzesi’nde sergilenecek

Uluslararası Değirmendere Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nda bu zamana kadar hazırlanan eserler Çınarlık Meydanı’nda sergileniyordu. Fakat bu sene eserler Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve turizme büyük ölçüde katkı sağlayacak olan Yalı Evleri’nden biri Ahşap Heykel Müzesi olarak hazırlandı ve eserler bu müzede sergilenecek.

Sanatçılar Değirmendere halkına teşekkür etti

Çınarlık Meydanı’nda eserleri üzerinde son çalışmalarını sürdüren sanatçılar bölge halkının kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı memnuniyetlerini ayrıca dile getirerek Değirmendere halkına teşekkür ettiler.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.