DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derbentspor sonunda başvuruyu yaptı

Derbentspor sonunda başvuruyu yaptı

Derbentspor sonunda başvuruyu yaptı

Bu sezon BAL’da ilk yılını yaşayacak olan Derbentspor, sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Daha önce Büyük Kartepespor ismi ile ligde mücadele edeceği açıklanan Kırmızı-Beyazlı ekipte, bu oluşum gerçekleşmedi.

Lige katılım katılmayacağı da son ana kadar belli olmayan Kırmızı-Beyazlı ekip, son gün başvuruyu yaptı. Kırmızı-Beyazlı ekipte, yaklaşık 1,5 aydır devam eden belirsizlikte sona erdi. Lige katılım evraklarını ve teminat ücretini başvurunun son günü yatıran Derbentspor’un da yeni sezonda BAL’a katılacağı kesinleşti. Derbentspor camiası da merakla beklenen lige katılım haberini aldı ve rahatladı. Bundan sonra ki süreçte ise Yönetim Kurulu yol haritasını belirleyeceğini belirtti.

Kartepe Belediyesi’nden destek

Daha önce ilçeye profesyonel bir takım getirmek için Büyük Kartepespor oluşumunu hayata geçirmeye çalışan Başkan Hüseyin Üzülmez ve Derbentspor yönetimi, sorunlar yaşamıştı. Yeni dönemde Kartepe Belediyesi’nin Derbentspor’a para yardımından çok tesis yapmak, deplasman masraflarını karşılayıp, spor malzemesi yardımı yapacağı öğrenildi.

Ali Gürdal ile devam edecek

Derbentspor Yönetim Kurulu, lige katılım başvurusunu yaptıktan sonra da yeni sezon ile ilgili yeniden durumu gözden geçirme kararı aldı. Daha önce teknik sorumlu olarak Ali Gürdal ile anlaşma sağlanmıştı. Kırmızı-Beyazlı ekip, Ali Gürdal ile devam edecek. Ali Gürdal’ın teknik ekibinde yardımcı Kürşat Kumaş ile kaleci antrenörü Caner Ejderoğlu ve Engin Tuğul da görev yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.