DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ES KOLEJİ 2019-2020 DÖNEMİNDE AÇILIYOR

ES KOLEJİ 2019-2020 DÖNEMİNDE AÇILIYOR

Emrah Salbacak İlçemize yeni bir kolej kazandırmaya hazırlanıyor

ES KOLEJİ 2019-2020 DÖNEMİNDE AÇILIYOR

Emrah Salbacak İlçemize yeni bir kolej kazandırmaya hazırlanıyor. Özel Emrah Salbacak Özel Öğretim Kursu olarak ilçemizde 6 yıldır hizmet veren Emrah Salbacak  “ES Koleji” olarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeyi planlıyor.

Kalıcı İş Merkezi Kolej oluyor

Şirinköy 22. Ada’da bulunan ve  atıl vaziyette olan Kalıcı İş Merkezi’ni ES Koleji olarak hayata kazandıracak olan Emrah Salbacak, yapılan çalışmaları yakından takip ediyor ve inşaatın başından bir an bile ayrılmıyor. Ortaokul ve Lise olarak faaliyete geçmesi planlanan okul 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlandı.

Eğitim programları uzman eğitimciler tarafından İstanbul’da hazırlanıyor

Oldukça titiz bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirten Emrah Salbacak, Gölcük için en iyi koleji hayata geçirmek için bu yola çıktıklarını ifade ederek, “ Özel Emrah Salbacak özel Eğitim Kursu olarak 6 yıldır Gölcük’te hizmet vermekteyim. Bu hizmeti biraz daha ileriye taşımak adına Gölcük’e yeni bir kolej kazandırmak için bu yola girdik. Okulumuz 22. Ada’da bulunan ve atıl bir vaziyette yıllardır bekleyen Kalıcı İş Merkezi’nin yenilenmesiyle hayata geçecek. Yani hem Gölcük’e yeni bir okul kazandırıyoruz hem de yıllardır atıl bir vaziyette duran iş merkezini hayata kazandırmış oluyoruz.  Okulumuzu 2019-2020 eğitim öğretim döneminde faaliyete geçecek şekilde planlıyoruz. Okulumuz sadece fiziki anlamda hazırlanmıyor. Aynı zamanda eğitim programları da alanında uzman eğitimciler tarafından İstanbul’da hazırlanıyor. Çünkü ben en önemli kısmının eğitim programı olduğunu düşünüyorum. Bunun içinde eğitim yönetimi konusunda da yüksek lisans çalışması yapıyorum. Ayrıca inşaat çalışmalarını yakından takip ederek hiçbir şeyin eksik olmaması için uğraşıyoruz. Es koleji bittiğinde Gölcük’ün önde gelen okullarından biri olacağına inanıyorum ve eğitim kalitesini biraz daha yukarılara taşımak için çalışacağız. Artık daha fazla Türkiye dereceleri çıkartmalıyız. ES Koleji olarak geçmiş dönemlerde yaptığımız Türkiye derecelerinin sayısını artırmak hedefindeyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.