DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Tarih Koridoru Turları’na davetlisiniz

Gölcük Tarih Koridoru Turları’na davetlisiniz

Gölcük Tarih Koridoru Turları’na davetlisiniz

Gölcük belediyesi tarafından başlatılan Günübirlik Gölcük Tarih Koridoru Turları yoğun ilgi ile devam ediyor. Deniz, dağ, orman, tarih ve gastronominin bir arada olduğu turlar ile katılımcılar bir günlerini dolu dolu geçirme fırsatı buluyorlar.

Dolu dolu bir gün geçirmek isteyenler için

Hafta içi tur rehberi eşliğinde düzenlenen Günübirlik Gölcük Tarif Koridoru Turları kısa sürede büyük ilgi görürken turlara katılımcılar tur sonunda oldukça keyifli bir gün geçirdiklerini ve herkese tavsiye ettiklerini ifade ediyorlar. Ulaşımın özel otobüslerle sağlandığı turlarda hafta içi saat 09:00 ile 11 arası Değirmendere  Yalı Evleri’nde tarih ile iç içe yöresel kahvaltı ile başlıyor. Daha sonra 11:00 ile 12:00 saatleri arası Kervansaray Kültür Merkezi’nde çay, Kahve ve kek ikramı ile devam ediyor. saat 12:00’de Gölcük Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda hizmete soktuğu doğa ile iç içe olan Eriklitepe Tabiat Parkı’na çıkılıyor. 13:00 ile 15:00 saatleri arasında Eriklitepe Tabiat Parkı’nda doğa yürüyüşü, serbest zaman ve aktiviteler ile geçiyor. Saat 15:00 ile 17:00 saatleri arasında Eriklitepe Tabiat parkı Restaurant’ta mangal keyfinin ardından Yazlık Ilıca Termal  Tesislerinde saat 18:00 ile 20:00 arası hamam, havuz, sauna, buhar odası, jakuzi keyfinin yanı sıra içecek ikramları ile tur sonlandırılıyor.

7-11 yaş arası çocuklar % 50 indirim

Kişi başı 100 Lira olan Gölcük Tarih Koridoru Turu’nda 0-6 yaş arası ücretsiz olup 7-11 yaş arası çocuklar % 50 indirim ile turlara katılabiliyor. Tura katılacak olan katılımcıların Eriklitepe Tabiat parkı için kalın kıyafet ve Yazlık Ilıca Tesisleri için havuz kıyafetleri alınması gerekiyor. Rezervasyon yaptırmak için 0533 897 02 29 No’lu numaradan bilgi alınabilir ve rezervasyon yaptırılabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.