DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor U-19 takımı testten başarılı geçti

Gölcükspor U-19 takımı testten başarılı geçti

Gölcükspor U-19 takımı testten başarılı geçti

Geçen yıl A takıma 4 futbolcu veren Gölcükspor U-19 Takımı, yeni sezon çalışmalarına çok erken start verdi.

Kırmızı-Siyahlı ekip, kondisyon çalışmalarını yaparken, genç oyuncuların sezon başındaki son durumunu görmek için test yapıldı. Koordinatör Hüseyin Gülister, testlerin periyodik olarak sezon sonuna kadar devam edeceğini söyledi.

Gülister, ‘’Sistemli bir şekilde yol kat ediyoruz”

Kırmızı-Siyahlı ekip, yeni sezonda altyapı çalışmalarına başladı. U-19 takımı da yaklaşık iki haftadır antrenman yapıyor. Altyapı koordinatörü Hüseyin Gülister, sistemli ve bilimsel olarak çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Antrenman bilim uzmanı Ahmet Sevgin Coşkun ile çalışmaya başladık. Kondisyon ve sezon başı tüm testler yapılıyor. Alt yapılarda kondisyonerlerle çalışacağız. Sporcularımızın tüm değerleri sezon sonuna kadar alınacak, gelişimleri takip edilecek. A takıma oyuncu kazandırabilmek için sistemli bir şekilde yol kat ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.