• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

GÖLCÜK’TE BİR DÜNYA MARKASI

Değirmendere 11.07.2018 13:50:53 0
GÖLCÜK’TE BİR DÜNYA MARKASI

Veritas yüksek teknoloji ile üretim yapacak

GÖLCÜK’TE BİR DÜNYA MARKASI

Poppe Veritas Grup bünyesinde faaliyet gösterecek olan Veritas Gölcük Fabrikası bugün görkemli bir törenle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Görkemli açılış törenine Veritas Otomotiv Şirket Türkiye Genel Müdürü Murat Demirtaş, Veritas Yönetim Kurulu Üyesi Matthias Haberle, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Güven Özyurt ve Ana Sanayi’den gelen davetliler katılım sağladı.

Demirtaş, ‘’Açılışını gerçekleştirdiğimiz fabrikamızda Üre tanklarının üretimini gerçekleştireceğiz’’

Kurdele kesimi töreni öncesi konuşmasını gerçekleştiren Veritas Otomotiv Şirket Türkiye Genel Müdürü Murat Demirtaş, ‘’Sayın Belediye Başkanım, kıymetli misafirlerimiz ve değerli basın mensupları Veritas Gölcük Şubemizin açılış törenine hoş geldiniz diyor ve sizleri saygıyla selamlıyorum. Değerli konuklar, Poppe Veritas Grup yönetimi dünya platformunda Türkiye’nin stratejik önemini görmesi itibariyle Türkiye’de bu başarılı yatırımın gerçekleşmesine vesile olmuştur. Aldıkları karardan ve bizlere duydukları güvenden ötürü Veritas Yönetim Kurulu’na, özellikle Yönetim Kurulumuzu temsilen aramızda bulunan Sayın Doktor Matthias Haberle’ye, Denetleme Kurulumuz Danışmanı Sayın Hans Juergen  Titz’e, Diniz Holding Ailesi’ne, Ford Otosan Yönetimi adına açılışımıza katılan Sayın Güven Özyurt’a, şahsım ve ekibim adına tüm çalışma azmimizle selamlayarak teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli misafirlerimiz, bu güzel kurumun plan ve yapım aşamasında bizlere destek veren Veritas Tesis Koordinatörü Dirk Dechart Bey’e, aramıza katıldığı günden beri sahada gece gündüz demeden özveriyle çalışan Fabrika Müdürümüz Hüseyin Bey ve ekibine, Proje Mimarımız Sigma Mühendislik’ten Sayın Mehmet İnce Bey’e ve Hasan Bey’e teşekkürlerimi saygıyla sunarım. Özellikle ev sahibimiz Dınız Holding Ailesi’ne ve Otorım’den Sayın Vedat Bey, Sayın Yüksel Bey, ve Sayın İlker Bey’e disiplinli ve özverili katkılarından dolayı teşekkürlerimi huzurunuzda sunarım. Değerli misafirlerimiz Veritas Grup, Ford Otosan’a Üre Tankı dolum hortumlarını üretmektedir. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz fabrikamızda yine Transite takılan Üre tanklarının üretimini gerçekleştireceğiz. Veritas Grubu olarak biz birlikte yol almaya her daim hazırız. Hepinizi şahsım ve ekibim adına tekrar saygı ile selamlar bu yatırımın ülkeme ve her iki tarafta emeği geçen herkese hayırlı olmasını dilerim. Katılımlarınız bizleri onurlandırmıştır. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ederiz’’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Haberle, ‘’Türkiye sadece ziyaret edilecek güzel bir ülke değil ayrıca Poppe Veritas Grup için hala çok önemli bir Pazar’’

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren Veritas Yönetim Kurulu Üyesi Matthias Haberle, ‘’Bayanlar ve baylar, sizlerle birlikte Türkiye’deki Veritas 2. Tesinin açılış törenini sizlerle paylaşıyor olmaktan onur duyuyorum. Veritas Otomotiv Sanayi Genel Müdürü ve Ev sahibi Sayın Demirtaş, ile memnuniyetle karşılıyoruz. Gölcük Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Sayın Güven Özyurt, Dınız Ailesi’nin üyeleri – genel müteahhitlerimiz, yerel medyanın temsilcileri, burada olduğunuz ve bu önemli anı bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Değerli çalışanlarımıza ve iş arkadaşlarımıza da memnuniyetlerle hoş geldiniz diyoruz. Türkiye sadece ziyaret edilecek güzel bir ülke değil ayrıca Poppe Veritas Grup için hala çok önemli bir Pazar. Veritas Otomotiv Sanayi Ltd. 2006 yılından beri Çerkezköy’de otomotiv endüstrisi için enjeksiyon kalıp parçaları üretmektedir. Ülkeniz ve halkı ile yaptığımız deneyim, çalışanların özverisi ve gayreti ve yetkililerle çok iyi bir işbirliği yapmamız Türkiye’de başka bir fabrika inşa etmek konusunda kolayı karar vermemizi sağlamıştır. Veritas bir aile şirketidir ve 1849 yılından beri yaklaşık 170 yıldır piyasadadır. Otomotiv ve otomotiv yan sanayi pazarında küresel bir oyuncuyuz ve hepimiz biliyoruz bu Pazar sürekli değişiyor. Hiçbir zaman dinlenemezsiniz ve neyi başardığınızdan memnun olmazsınız. Her zaman gözlerini açık tutmanız ve mevcut işinizi genişletmek ve geliştirmek için yeni olasılıklar aramanız gerekir.’’

‘’Ford’a şükrediyoruz ki burada ve şimdi etkileyici bir şekilde gerçekleşiyor’’

‘’Türkiye Cumhuriyeti bizim için önemli bir ülke. Bugün ortaklaşa açtığımız tesisle birlikte, Poppe-Veritas Grup, ürün ve Pazar stratejimizde yeni bir kilometre taşı oluşturdu. Burada Gölcük’te Veirtas SCR takları üretecek. Bu tanklar, kısaca SCR’de, Seçici Katalitik İndirgeme teknolojisinin temel öğeleridir. SCR, nitrojen oksitlerin emisyonunu arabadan atmosfere indirir. Otomotiv tedarikçisi olarak çevreden sorumlu olduğumuzu düşünüyoruz ancak çalışanlarımızla ve hissedarlarımıza da bağlıyız. Değer zincirimiz boyunca verimlilik ve esnekliğe odaklanıyoruz. Bu nedenle SCR-Tankı gibi büyük boyutlu bir ürünün müşterinin üretim alanına olabildiğince yakın olması önemlidir. Bu nedenle Ford Fabrikasına sadece 500 metre uzaktayız. Salonun inşaat süresi 6 aydan azdı. Bu nedenle, Veritas Türkiye, Veritas Almanya ve özellikle Dınız Holding’in genel müteahhit firmamıza katılan herkese şükranlarımı sunarım. Bu noktada size Poppe-Veritas Grubu adına yeni konumun önemini göstermek için bazı rakamlar vermek istiyorum. 2019’dan itibaren Gölcük’te yılda 260.000 adet SCR Tankı üreteceğiz. Toplamda yılda 390.000 tank kapasitesine sahibiz. Toplam tesis, üretim ve lojistik için 4.500 metrekare kullandığımız 7.900 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır. Yani büyümek için hala yer var. Fabrika kurulduktan sonra 60 yeni iş yaratılacak. Burada Gölcük’te açacağımız yeni tesis, Uluslararası pazarları geliştirmek için stratejimizin bir kilometre taşıdır. Uluslararası büyümeye kararlıyız. Bu nedenle Çin’de yeni bir üretim tesisi açtık. Bizim için başka bir önemli odak NAFTA bölgesidir. Veritas’ta müşterilerimize yakın olmak istiyoruz ve onlarla birlikte büyüyoruz. Ford Motor Company ile daha fazla işbirliği ve diğer ortak projeler için sabırsızlanıyoruz’’ dedi.

Özyurt, ‘’Türkiye’nin en değerli ve en çok tercih edilen sanayi şirketi olmak vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’

Son olarak konuşma yapan Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Güven Özyurt, ‘’Değerli Veritas Ailesi, Saygıdeğer Konuklar ve Sevgili Ford Otosanlılar. Bugün çok önemli bir nedenle bir aradayız. Bu önemli günde sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Ford Otosan olarak Türkiye’nin en değerli ve en çok tercih edilen sanayi şirketi olma vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vizyona giderken, en önemli paydaşlarımızdan biri de tedarikçilerimizdir. Tedarikçilerimizle işbirliğimiz neticesinde birlikte ürettiğimiz artı değer, bizi vizyonumuza taşımaktadır. Bu bilinçle hareket ediyoruz. Mevcutta Çerkezköy’de fabrikası bulunan ve çok köklü bir kuruluş olan Veritas’ın, Üre Tankı üretimi yapacağı bu fabrikanın yatırımını yapma kararını alması ve bu kararı bir yıl gibi kısa bir sürede inşaat safhasından üretime geçirebilmesi gerçekten büyük bir takdiri hak ediyor. Transit ve Custom araçlarımızda kullandığımız ve bir süredir ithal olarak ikmal ettiğimiz Üre sistemlerini, Veritas ile yaptığımız işbirliği neticesinde en çok önem verdiğimiz konulardan birisi olan yerlileşmeye önemli bir katkı sağlayacaktır.  Bu değerli yatırımın hayata geçirilmesinde birçok kişinin katkısı var. Eminim ismini saymayı unuttuklarım olacaktır. Veritas Genel Müdürü Sayın Murat Demirtaş ve Satış Müdürü Sayın Christian Pradel başta olmak üzere değerli Veritas ekibine; aynı zamanda inşaat işleri nedeniyle yanı başımızda yatırım yapan bir diğer değerli tedarikçimiz olan Ototrim Firması Genel Müdürü Vedat Aktaş Bey’e değerli desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Hayırlı olsun’’ dedi.

Son olarak konuşmaların ardından Fabrika Turu ve Proses tanıtımı gerçekleşti.

İsim: Nihan ATAK


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16