DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’Ü BU KADAR SALMAYALIM

30.07.2018
969
A+
A-

Büyükşehir tarafından yeni bir trafik düzeni yürürlüğe kondu. Memnuniyet ve memnuniyetsizlikler de hala devam ediyor. Sonunda bir orta yerde buluşacağız. Cadde ve sokaklarda ise enteresan görüntüler var. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinden 61. Sokağın yönüne doğru dönüyorsunuz, büyük sıkıntı var. Oradaki ağacın tam dibinde bir araç. Sokaktan caddeye çıkanı görmeniz zorlaşıyor. Yolun her iki yönüne gelişi güzel park etmiş araçlar nedeniyle yol oldukça daralmış. Herhangi bir tehlike anında oraya ne itfaiye girebilir, ne de ambulans. Ama hiç önemli değil, birileri araçlarını park etsin de ne olursa olsun. Nasılsa yol beleş yol, otoparka gidip park etme gibi bir lükse de girmeyelim. Tehlikenin adı “Yarın beni de bulabilir” diyen de; arabanızla yine caddeye çıkacaksınız, park edilmiş araçlar nedeniyle ki kimi neredeyse caddeye kadar taşmış, yolu da görmeniz zorlaşıyor. Bunlar hiç önemli değil. Bizim işimiz görülsün de ne olursa olsun anlayışı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin 61. Sokağa dönen yönünde bir alışveriş merkezi var. Oraya bir kaç trafik işareti konmuş. Belli ki araç park edilsin istemiyorlar. Ne hikmetse orada da araçları sık sık görmeniz mümkün. Yolun tamamından o işaretleri kaldırma cihetine gittiyseniz ne ala, gitmediyseniz bir bölümünde o işaretler var, diğerinde yok. Kural kime göre ve nasıl işliyor. Bizim orada resim çektiğimizi gören vatandaşlar, konu başlığını da bana verdiler “Gölcük’ü bu kadar salmayalım.” Şimdi sizlere anlattıklarımı fotoğraflarla ifade etmek için de bir kaç resim yayınlıyorum yorum sizin.

Burası Çok Sıcak

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir….

Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:

Kime : Sevgili karıma

Konu : Yeni ulaştım.

Tarh : 14 Mayıs 2009

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Senin de kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Not : Burası çok sıcak. : )

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.