DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Güneşspor’da Özkul gitti, Tokgöz geldi

Güneşspor’da Özkul gitti, Tokgöz geldi

Güneşspor’da Özkul gitti, Tokgöz geldi

Kentin başarılı alt yapı kulübü Güneşspor’da bayrak değişimi. Geçen sezon başı göreve getirilen ve çalıştırdığı 4 yaş grubunda da şampiyonluk yaşayan Cihan Özkul ile yollar ayrıldı.

Özkul her hangi bir kırgınlık olmadığını, kariyer planlamasında farklı sayfalar açmak istediğini söyledi. Yönetim elini çabuk tutarak Özkul’dan boşalan göreve Onur Tokgöz’ü getirdi.

Cihan Özkul’un paylaşımı

Güneşspor’dan ayrılan Cihat Özkul sosyal medyadan şu paylaşımı yaptı: “2017-2018 sezonunda çalıştırmış olduğum 4 farklı yaş kategorisinde bunların 3’ü namağlup olmak üzere 4 şampiyonluk yaşadığım Kocaeli Güneşspor camiasından ayrılmış bulunmaktayım. Bana ve ekibime duyulan güveni boşa çıkartmamanın bir kez daha huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kimseyle bir kırgınlığımız olmadan kariyer planlamamızda farklı sayfalar açmak için böyle bir karar almış bulunmaktayız. Kocaeli Güneşspor gibi Kocaeli’nin en güzide kulübünde bizleri bu göreve layık gören Başkanım Nebil Uzun ağabeyime, Genel Koordinatörümüz Ali Şentürk ağabeyime, Güneşspor değerli yönetim kuruluna, Güneşspor antrenör grubuna, bize destek çıkan velilerimize ve bizimle beraber çalışan Aslanlarıma çok teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine yüreğine sağlık. Gelen teklifler ve kendi projelerimiz kapsamında bir değerlendirme yapıp yeni sezonda tekrar görüşmek dileğiyle”

Onur Tokgöz kimdir?

Güneşspor’un alt yapı teknik kadrosuna katılan Onur Tokgöz 17 Eylül 1986 Bursa doğumlu. Futbola Bursa’nın gözde amatör takımlarından Makospor’da başladı. Altyapıdan A takım seviyesine kadar burada oynadı. 18 yas altı milli takımlarında görev aldı. Sonrasında 2.Lig A kategorisine Elazığspor’a 18 yaşında transfer oldu. Bir sezon sonra 2.lig B kategorisine eski adıyla Oyak Renault yeni adıyla Yeşil Bursa takımına transfer oldu.3.Lig’de M. Kemal Paşaspor (Bursa) daha sonra amatöre dönüp farklı kulüplerde oynadıktan sonra 2010 yılında Hatayspor ile sözleşme imzaladı. Sakatlık sebebiyle futbolu bırakıp Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başladı. 7 yıldır Kocaeli’nde farklı okullarda öğretmenlik yapıyor. Okullarda futbol takımları kurup müsabakalara katılma deneyimi yaşadı. Futbolun yani sıra futsalda oyuncu olarak Osmangazi Belediyespor ile Bursa şampiyonluğu yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.