DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Örcün Köyü’nde ki o sıkıntı çözüldü

Örcün Köyü’nde ki o sıkıntı çözüldü

Örcün Köyü’nde ki o sıkıntı çözüldü

İlçemizin en eski yerleşim yerlerinden olan ve tarihi köyü olan Örcün Köyü Meydanı’nda sürücüleri büyük sıkıntıya sokan kavşağa Belediye Zabıta ekipleri tarafından ayna takıldı.

Örcün Köyü Muhtarı Mustafa Uyar yetkililere teşekkür etti

Örcün Köy Meydanı’ndan Sultan Baba Türbesi’ne giden yol üzerinde bulunan ve sürücüleri oldukça zor durumda bırakan kavşak Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin takmış olduğu ayna ile ortadan kalkmış oldu. Geçişlerin daha güvenli bir şekilde sağlanmasından dolayı sürücüler yetkililere teşekkür etti. Örcün Köyü Muhtarı Mustafa Uyar Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile “Mahallemizin ihtiyacı olan ayna takılmıştır. Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne teşekkür ederiz” yetkililere teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.