DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SEÇİMLER ZAMANINDA OLMALI

SEÇİMLER ZAMANINDA OLMALI

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

SEÇİMLER ZAMANINDA OLMALI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, olası bir erken yerel seçimlere parti olarak sıcak bakmadıklarını, seçimlerin zamanında yapılması gerektiğini belirtti. Başkan Çakır, ayrıca seçim çalışmalarına en erken başlayan parti olduklarını söyleyerek, seçimlere ne kadar ciddi hazırlandıklarını ifade etti.

‘Seçime erken haldeyiz’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada şunları belirtti: ‘Çakır, ‘MHP olarak olası bir erken yerel seçime şu anda sıcak bakmıyoruz. Seçimler zamanında yapılmalı. Ama şunu da belirteyim. Bizler tüm seçimlere hazır haldeyiz. Şu anda anayasa erken yerel seçime izin vermiyor. Anayasa değişikliği yapılması gerekiyor. 401 sayıya ulaşılması gerekiyor. Eğer mecliste bu konuda ortak bir karar çıkarsa biz MHP olarak erken yerel seçime karşı çıkmayacağız’ dedi.

‘Seçim çalışmalarına en erken başlayan partiyiz’

Seçim çalışmalarına en erken başlayan parti olduklarını dile getiren MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Olası erken yerel seçim çalışmalarına ilk olarak adaylar, meclis üyeleri adaylarını hazırlıyoruz. İkincisi sandık görevlilerini ve sandıkla ilgili olan bütün her şeyi hazırlıyoruz. Buna daha yeni başladığımız için çalışmalarımızın hepsini tamamlayamadık. Ama seçimlerden sonra çalışmalarımıza hemen başladık. Seçimlerden sonra bir sonraki seçim çalışmalarına başlayan en erken partiyiz’ diyerek açıklamalarını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.