DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SELAM SANA ŞAMPİYON

SELAM SANA ŞAMPİYON

Atilla Dinç Türkiye 1. si oldu

SELAM SANA ŞAMPİYON

İzmir’de düzenlenen ağır sıklet Judo Şampiyonası’nda Atilla Dinç 1. cilik kupasını kaldırdı.

Toplam 1050 judocu katıldı

Karşıyaka Belediyesi ilçede bu yıl ikinci kez Minikler Judo Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Türkiye Judo Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen şampiyona, 13-15 Temmuz tarihleri arasında Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Organizasyona 63 ilden, 215 kulüp ile 1050 minik judocu katıldı. 187 antrenör ve 50 hakem görev yaptı.

Atilla Dinç, Türkiye Şampiyonu

Şampiyonada, 2006-2007 doğumlu sporcular, kiloya göre 10 kategoride mücadele etti. Her kategoride dereceye giren sporculara madalya verildi. Büyük ilgi gören turnuvada sporseverler de minik judocuları yalnız bırakmadı. Türkiye Judo Şampiyonası’nda ağır sıklette 41 sporcu içinde Atilla Dinç 1. olarak Türkiye Şampiyonu olmayı hak kazandı. Antrenörü Kemal Dinç yaptığı konuşmasında, ‘’Bu zamana kadar bizlere desteklerini hiç esirgemeyen Murat Keskin, Zafer Hacıefendioğlu ve Ferhat Öztürk kardeşime çok teşekkür ediyorum. Gölcük Belediyesi ve Başkan Yardımcımız Sayın Levent Değirmenci’ye de teşekkürlerimi sunuyorum’’ dedi. Bizde Gazetemiz adına Atilla Dinç’i tebrik ediyor, gelecekteki spor hayatında da başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.