DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SUMAK YEMEK HİZMETE GİRDİ

SUMAK YEMEK HİZMETE GİRDİ

Gölcük’te damak tadına düşkün kişilerin yeni adresi olacak

SUMAK YEMEK HİZMETE GİRDİ

İlçemizde uzun yıllardır Hakan Elektronik olarak hizmet veren Zeynep Aktepe yeni bir hizmet anlayışıyla yemek sektörüne adım attı. Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:31 adresinde Sumak Yemek olarak hizmet vermeye başlayan Zeynep Aktepe kısa sürede büyük beğeni aldı.

Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetleriyle

Türk ve Dünya mutfağın en lezzetli yemeklerini Gölcük Halkı ile buluşturan Sumak Yemek, yemek sektöründe oldukça iddialı bir giriş yaptı. Kaliteli ve Güler yüzlü hizmeti uygun fiyata Gölcük Halkı ile buluşturan Sumak Yemek, geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başladı ve Gölcük halkından tam puan aldı.

Yemek sektöründe iddialı

Telefon sektöründen yemek sektörüne geçiş yapan Zeynep Aktepe, “Gölcük’te uzun yıllar telefon sektöründe hizmet verdik ve yeni bir hizmet anlayışıyla devam ettik. Bu anlamda yemek sektörüne girmeyi daha uygun bulduk ve Sumak Yemek olarak Gölcük Halkına hizmet vermeye devam edeceğiz. Sumak Yemek olarak Türk mutfağının zengin çeşitlerinin yanı sıra Dünya Mutfağının da seçme spesiyallerinden oluşan orijinal sunumlarla Gölcük Halkı ile buluşturuyoruz. Ayrıca Gölcük’te büyük bir eksik olarak gördüğümüz serpme, tabak ve hızlı kahvaltı hizmetimizi Gölcük Halkı ile buluşturduk. İş yerlerine paket servisimiz mevcut ve 0262 412 0 412 No’lu numaradan sipariş verebilirler” dedi.

Yemek çeşitleri kadar tatlı çeşitleri ile de iddialı

Sumak Yemek olarak kullandığımız bütün malzemelere özen gösterdiklerini ifade eden Zeynep Aktepe, “ Şu anda mutfağımızda kullanılan bütün malzemeler birinci sınıf malzemelerdir. Alınan malzemeler kadar mutfağımızda kullandığımız gereçleri de özenle seçtik. Profesyonel bir ekipman kuruldu ve uzman şeflerimiz eşliğinde bu lezzetli yemeklerimiz oluşturulmakta. İş yerinde ki ve işyerinin üretim alanı olan mutfakta tamamen hijyen kuralları ve hijyen sertifikalarına sahip kişiler çalışmaktadır. Yemeklerimiz günlük hatta saatlik olarak değişebilmektedir. Osmanlı mutfağının yanı sıra ızgara çeşitleri ve dünya mutfağı yemeklerinin vazgeçilmezlerinden makarna çeşitleri gün içerisinde sipariş üzerine hazırlanıyor. Tatlı çeşitlerimiz yine standart tatlılarımız yanı sıra spesiyal tatlılarımız ile de fark yaratmaya çalışıyoruz. Bu konuda şef koordinatörümüz Gökay Kurtuluş yemek konusunda gerçekten işin uzmanı ve biz Gökay Kurtuluş ile bu sektöre giriş yaptığımız için çok şanslıyız. Tabi ki daha yeni hizmet vermeye başladığımız için ufak tefek eksiklerimiz oluyor ve resmi açılışımız yapılanan kadar bu eksiklerimizi tamlayarak en iyi şekilde resmi açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.