DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SUMAK YEMEK’TEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

SUMAK YEMEK’TEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bir arada sunan

SUMAK YEMEK’TEN MUHTEŞEM AÇILIŞ

İlçemizin tanınmış esnaflarından Zeynep Aktepe, Sumak Yemek olarak yemek sektörüne adım attı. Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:31 adresinde hizmet verecek olan Sumak Yemek bugün yapılan muhteşem açılış ile resmi olarak hizmet vermeye başladı.

Kısa sürede büyük beğeni aldı

Geçtiğimiz haftalarda hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede büyük beğeni alan Sumak yemek, Türk ve Dünya mutfağın en lezzetli yemeklerini Gölcük Halkı ile buluşturuyor.  Kaliteli ve Güler yüzlü hizmeti uygun fiyata Gölcük Halkı ile buluşturan Sumak Yemek’in bugün gerçekleşen açılış töreni ile resmi olarak hizmet vermeye başladı.

Açılışa katılım oldukça yoğundu

Zeynep Aktepe tarafından hizmet verecek olan Sumak Yemek’in açılış törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Eski Belediye Başkanı Şaban Aktürk,  AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ve Parti Yöneticileri, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Parti Yöneticileri, AK Parti eski İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Demir, İlçe Müftülüğü Vaizi Adnan Yıldız, Kocaeli Ticaret Odası Yönetimi, Gölcük Esnaflar Odası Başkan Vekili Tuncay Yıldız, Gazetemizin Köşe Yazarı Nagihan Özdil, Gölcüklü esnaflar ve Aktepe ailesinin eş dost ve akrabaları katılım gösterdi.

Dualarla açıldı

İlçe Müftülüğü Vaizi Adnan Yıldız tarafından yapılan açılış duasının ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Eski Belediye Başkanı Şaban Aktürk ve Sumak Yemek İşletmecisi Aktepe tarafından  açılış kurdelesi kesildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Aktepe çiftine hayırlı bol kazançlar dileyerek tebrik etti.

Aktepe, açılış törenine katılanlara teşekkür etti

Dün yoğun bir katılım ile açılışlarını gerçekleştiren Sumak Yemek İşletmecisi Zeynep Aktepe açılış töreninin sonunda yaptığı açıklamada, “ Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş olmak üzere tüm katılanlara teşekkür ediyoruz. Katılımları ile bizleri çok mutlu ettiler. Açılış duamızı yapan Müftülük Vaiz’i Adnan Yıldız’a ve açılış törenimize katılamasalar bile gönderdikleri çiçekler ile bizleri tebrik eden esnaf dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum.  Uzun yıllardır telefon sektörü ile hizmet verdiğimiz Gölcük’te yemek sektörü ile devam edeceğimiz için oldukça mutlu ve heyecanlıyım. Biz Gölcük’te lezzetli ve kaliteli hizmet anlayışı ile bu yola çıktık. Dilerim Gölcük halkı da bizleri çıktığımız bu yolda destekler. Ben tekrar açılış törenimize katılan ve iyi dilekleri ile bizleri tebrik eden herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.