DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tarz bayanların adresi HANN MODA

Tarz bayanların adresi HANN MODA

Tarz bayanların adresi

HANN MODA

Geçtiğimiz 2017 yılının Haziran ayında Belediye Pasajı’nın altında tarz bayanlar için açılan, bayanların bir numaralı adresi olan Hann Moda bayanların hoşuna gidecek son derece tarz kıyafetler satmaya devam ediyor.

Özbay, ‘’İyi ki bu dükkânı açmışız diyoruz’’

İlçemizde Belediye Pasajı’nın altında geçtiğimiz 2017 yılının Haziran ayında açılan ve tarz bayanların bir numaralı uğrak adresi olan Hann Moda’nın işletmecisi Handan Özbay ve Ümmühan Çelik ‘’İyi ki bu dükkânı açmışız’’ dediler. Hann Moda’nın işletmecilerinden Handan Özbay yaptığı açıklamada, ‘’Geçtiğimiz 2017 yılının Haziran ayında bu dükkânı ortağım Ümmühan Çelik ile birlikte açmaya karar verdim. Bayan giyimi üzerine satış satmaktayız. Sezon sonu ve özellikle yaz ürünlerinde indirim yapmaktayız. Belediye Pasajı’nın altında bir dükkânımızın olmasına rağmen gayet müşterilerimiz tarafından rahat bulunan bir dükkândayız. Bu pasajda bayanlarımızı ilgilendiren ürünlerin dükkânları olduğu için bu pasaj fazlasıyla ilgi görmektedir. İthal ürünlerimizde ve gençlere yönelik büyük beden kıyafetler satmam benim için büyük bir şanstır. Farklı ürünler de getirtmeye çalışıyorum. Ortağım ile birlikte bu boş dükkânı görünce bayan giyimi üzerine bir dükkân açmak istedik. İyi ki bu dükkânı açmışız diyoruz’’ dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.