DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Vatandaşlar, terminalin ne zaman yenileneceğini merak ediyor

Vatandaşlar, terminalin ne zaman yenileneceğini merak ediyor

Vatandaşlar, terminalin ne zaman yenileneceğini merak ediyor

 İlçemizde sanayi sitesinin yan kısmında hizmet veren otobüs terminali, bazı eksik hizmetlere rağmen senelerdir aynı yerinde halka hizmet veriyor.

Vatandaşlar, merak içerisinde

Gölcük’te sanayi sitesinin yan tarafında senelerdir hizmet veren otobüs terminali, bazı eksikleri bulunmasına rağmen halka hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar, terminalin eksikleri sebebiyle bazı konularda mağdur olduklarını, bu konuların çözüme ulaşması amacıyla yetkililerin gereken adımları atmalarını beklediklerini dile getiriyor. Bunun yanı sıra, ilçemizin belli bölümlerinde devam eden kentsel dönüşüm projesinin bir ayağının da burada olacağı, dönüşüm projesi ile birlikte terminalin de yenilenmesinin düşünülebileceği ifade edilmişti.

Vatandaşlar, ‘’Bizlere bu konuda bir bilgi verilmesini talep ediyoruz’’

Gölcüklüler, terminalde bazı konularda eksiklerin olduğunu belirterek en azından dönüşüme kadar terminalin eksiksiz hizmet vermesi için bir çalışma yapılması gerektiğini dile getiriyor. Bununla birlikte vatandaşlar, terminalin ne zaman yenileneceğini de bilmediklerini ifade etmekte. Vatandaşlar, “Belli bir süre önce terminalin kendi yerinde yeni haliyle hizmet vereceğine yönelik bir projenin olduğunu işitmiştik ama bu konuda kesin bir bilgi henüz alamadık. Terminalin ne zaman yapılacağını da henüz bilmiyoruz. Açıkçası birçok kişi, terminal konusunda ne tür bir adımın atılacağı konusunda merak içerisinde. Bizlere bu konuda ne zaman bir bilgi verilecek?” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.