DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yeraltı Çöp Konteynırları büyük ilgi görüyor

Yeraltı Çöp Konteynırları büyük ilgi görüyor

Yeraltı Çöp Konteynırları büyük ilgi görüyor

Gölcük Belediyesi Ekipleri yeraltı çöp konteynırlarının inşası biten yerlerde montajını tamamlayarak vakit kaybetmeden 2017 yılında hizmete sokarak vatandaşlara büyük bir kolaylık sağlamıştı. Bu hizmet Gölcük’ün çeşitli yerlerinde de devam etti. Vatandaşlar da bu hizmetten oldukça memnun.

Yeraltı çöp konteynırları, vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında saatlik çöp uygulaması devam eden mahallelerde, uygun görülen alanlara, yeraltı çöp konteynırı koyma çalışmaları tüm hızıyla devam ederek yerlerine koyuldu. Gölcük Belediyesi Kademe Amirliği tarafından üretimi yapılan yeraltı çöp konteynırları daha önce dört mahallede kurularak halkın hizmetine sunulmuştu.

Vatandaşlar, “Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu bu uygulama bizlere çok büyük kolaylık sağladı”

Koku yapmayan, kedi ve köpeklerin çöpleri karıştırmayacağı bu çöp konteynırının yayılması ilçemizde temizliğe önemli bir katkı sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise bu hizmetten aşırı bir şekilde memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Vatandaşlar, “Gölcük Belediyesi’nin başlatmış olduğu bu uygulama bizlere çok büyük kolaylık sağladı. En azından çöpler ne koku yapıyor ne de kedi ve köpeklerin parçalayamayacağı bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Biz bu hizmetten aşırı memnunuz. Böyle bir uygulama bizlerin çok işine yaradı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e bize sunduğu bu hizmetten ötürü çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.