DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

‘80 MİLYON TEK YÜREK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’

‘80 MİLYON TEK YÜREK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’
14.08.2018
807
A+
A-

Gölcüklü Gaziler’den önemli açıklama

 ‘80 MİLYON TEK YÜREK DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ’

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 4 gün sonra 19. yılına gireceğimiz 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin acısının hala taze olduğunu dile getirerek, ‘Bu acı her zaman yüreklerimizde taze kalacak’ dedi.

Başkan Arslan ayrıca ülkemizde ekonomide yaşanan dalgalanmalara da değinerek, ‘Kimse ülkemize diz çöktüremeyecek, 80 milyon tek yürek olan bu vatan evlatları devletinin her zaman yanında olacaktır’ dedi.

‘Unutmadık, Unutmayacağız’

Başkan Arslan Asrın Felaketinin 19. yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada şunları söyledi: ’17 Ağustos 1999 Asrın Felaketi her zaman yüreğimizde olacak ve bu felaketi asla unutturmayacağız. Bu acı 19 yıldır yüreklerimizde aynı tazeliğini korumaktadır. Bizlere düşen görev afetlere her zaman hazırlıklı olmaktır. Olası bir depreme karşı her zaman hazırlıklı olmalı, çocuklarımıza bu yönde eğitimler vermeliyiz. Allah bu millete bir daha afetler yaşatmasın’ dedi.

‘Onlar bize tuzaklar hazırladıkça bizler daha da güçleniyoruz’

Ülkemizde son günlerde yaşanan ekonomik krize de değinen Başkan Arslan, ‘Ülkemiz ne yazık ki fitneci devletlerin ekonomik baskısı altındadır. Ama şunu kimse unutmasın ki bu milletin asil evlatları nice zorluklardan başarıyla çıkmıştır. Bizler 80 milyon tek yürek olarak devletimizin yanındayız. Onlar bize tuzaklar hazırladıkça, bizler daha da güçleniyoruz. Ülkemizin ekonomisi ümit ediyorum ki en kısa sürede düzelecektir’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.