DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

ALTIN KEMER GÜREŞLERİ İÇİN YENİ YER

ALTIN KEMER GÜREŞLERİ İÇİN YENİ YER

İzmit’te 5 yıldan beri yapılan geleneksel altın kemer yağlı güreşleri bu sene 15 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Şimdiye kadar Mehmetalipaşa’daki Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda yapılan güreşler, bu alana kapalı pazar yapılması nedeniyle bu sene Yenişehir Mahallesi otogar karşısında gerçekleştirilecek. İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi Şehit Ender Güven Sokak’ta güreşler için özel yer hazırlanıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince güreş alanı tesviye edildikten sonra özel çimle kaplandı. Çim çalışmalarının ardından güreş severler için bölgeye özel tribün de yapılacağı kaydedildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.