DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bu tabelanın kaldırımın üstünde ne işi var?

Bu tabelanın kaldırımın üstünde ne işi var?

Bu tabelanın kaldırımın üstünde ne işi var?

İlçemizde 22. Sokak’ta kaldırımın üstünde duran kapalı otopark tabelası vatandaşlar tarafından dikkat çekiyor.

Kaldırımın üstünde duran tabela gözlerden kaçmadı

İlçemizin işlek caddelerinden biri olan 22. Sokak’ta kaldırımın üstünde duran kapalı otopark tabelası vatandaşlar ve özellikle esnaflar tarafından dikkat çekiyor. Otoparkın girişinde durması gereken kapalı otopark tabelasının kaldırımın üstünde durması gözlerden kaçmadı.

Vatandaşlar ve esnaflar, ‘’En kısa sürede bu tabelanın otoparkın girişine monte edilmesini istiyoruz’’

Esnaflar ve vatandaşlar Gazetemize yapmış oldukları açıklamada, ‘’Geçtiğimiz günlerde bu sokak üzerinde kaldırım çalışmaları vardı ve sokağın şu anki hali gerçekten çok güzel bir görünüme kavuştu. Ama bizim asıl dikkatimizi çeken durum kaldırımın üstünde duran kapalı otopark tabelası. Otoparkın girişinde durması gereken tabelanın kaldırımın üstünde durması biz vatandaşlar ve esnafların dikkatini çekmiş durumda. En kısa sürede bu tabelanın otoparkın girişine monte edilmesini istiyoruz’’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.