DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK FARKI

GÖLCÜK FARKI

Gölcük Belediyesi 13. Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları nefes kesti

Bu yıl 13. sü gerçekleştirilen Ulusal açık su yüzme yarışları Türkiye Şampiyonası Değirmendere Çınarlık meydanı sahilinde gerçekleştirildi.

13. Gölcük Değirmendere Ulusal Açık Su Türkiye Yüzme Şampiyonası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği ve GHSİM Kocaeli İl Müdürlüğü işbirliği ile 4 Ağustos 2018 Cumartesi günü Değirmendere Çınarlık meydanı sahilinde 10 ayrı kategoride 340 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yarışmalara Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Şube müdürü Ziyaülhak Sarıgül, T.Y.F Kocaeli İl Temsilcisi Barbaros Bayram, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü  Şubemüd. Engin Yaşar, Belediye Kültür Müdürü IbrahimÖzkalaycıoglu, Gölcük Belediye Spor Kulübü Baş Ant. Kadir Doğan, Açık Su Teknik Kurul üyesi Sabri Bozcave çok sayıda davetli katıldı.

KÖRFEZİMİZ ARTIK DAHA TEMİZ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuşmasında “Kocaeli Körfezimiz yıllar öncesine gittiğimizde içinde yüzmeyi bırakın sandalla bile gezmek mümkün değildi. 2004 yılından sonra başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun ortaya koyduğu samimi irade sonrasında kurulan atık su kolektör hattı sayesinde her bir metreküp atığın arıtılmadan denize atılması önlendi. İşte bu çalışmalar sonrasında denizimiz yüzülecek konuma geldi.  Bugünde gördüğünüz gibi 340 sporcumuz deniz ile buluşarak yüzdüler. Bizlerde her yıl desteğimizi artarak devam ettirmeye devam edeceğiz. Ben bu vesile ile bu organizasyona destek veren ve katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 BELEDİYELERİMİZ SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA

Kocaeli Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Büyükşehir Belediyemiz ve Gölcük Belediyemizin temsilcileri Türk sporuna büyük katkı sunmaktadırlar. Bende bu kapsamda bu katkıyı sunan sayın başkanımıza ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Yarışlara katılan bütün sporcuları tebrik ediyor bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

KOSKEM GÖREV YAPTI

Yarış boyunca KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi) denizdeki yarış güvenliğini sağladı. Yarış süresince ayrıca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler ve Zabıta da görev başında oldu. Yüzücülerin güvenliği; bot, cankurtaran ve dalgıçlar  tarafından sağlandı.

Yüzme yarışlarında Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından görevlendirilen 26 hakem görev yaptı.

 Yarışmalar sonunda dereceye giren sporcular;

 

12 Yaş grubu Erkekler

1.Alp ErenBakkurt

2.Kayra Yağız Çetinkaya

3.Bera Kayra Sarıkaya

 

12 yaş grubu Kızlar

1.Beril Ceren Öztürk

2.Selis Bayram

3.Zeynep Esra Erdoğan

 

13-14 yaş Erkekler

1.Batuhan Filiz

2.Emre Aygün

  1. Demir Bakır

 

13-14 yaş Kızlar

1.Azra Begüm Umut

2.Azra Aksu

3.Azra Ikram

 

15-16 Yaş Erkekler

1.Çağatay Alper Üstünal

2.Batuhan Ecrin Pınar

3.Eray Atmaca

 

15-16 Yaş Bayanlar

1.Aslı Atasoy

2.Nurcan Yıldız

3.Ada Sude Korkmaz

 

17-18 Yaş Erkekler

1.Mert Ali Satır

2.Serhat Mehmetalioğlu

3.Türkay Akdağ

 

17-18 Yaş Bayanlar

1.Zeliha Keser

2.Miray Akgün

3.Sude Şahin

 

19-24 yaş Erkekler

1.Hakan Sofuoğlu

  1. İbrahim Efe Üstün

3.Hakan Murat Şahin

 

19-24 Yaş Bayanlar

1.Nilay Erkal

2.Buse Nur Türkoğlu

 

26-35 Yaş Erkekler

1.Emre Öztürk

2.Mücahit Sunar

3.Olcay Batu Coşkuner

 

36-45 Yaş Erkekler

1.Gökhan Öz

2.Faruk Ilgüy

3.Hakan Işıldar

 

36-45 yaş Bayanlar

1.Pervin Ambarcılar

2.Canan Özer

 

46-55 Yaş Erkekler

1.Abdüsselam Çalkan

2.Erce Erece

3.Emre Seven

 

46-55 yaş Bayanlar

1.Sevinç Kurtiç

2.Nalan Şeremetlioğlu

 

56 Yaş ve Üstü Bayanlar*

1.Yıldız Kırhan

2.Kadrite Fulay Alpsoy

 

56-65 Erkeler

1.Mustafa Aydoğdu

2.Erdin Onat

3.Salim Karaoğlu

 

65 Yaş ve Üstü Erkekler

1.Osman Feridun Baykal

2.Levent Gökeri

3.Ersin Yalçın Yazıcıoğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.