DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İhsaniyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

İhsaniyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

İhsaniyespor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Süper Lig takımlarından İhsaniyespor, yeni sezon hazırlıklarına geçtiğimiz günlerde start verdi. Geçen yıl Play-Off’a çıkan Siyah-Beyazlı ekip, bu sezonda hedefi ayrı. İhsaniyespor’u yeni sezonda da Aykut Balta çalıştıracak.

Son iki yıldır Süper Lig’de mücadele eden, geçen yılda Play-Off’a çıkma sevinci yaşayan İhsaniyespor, bu sezonda genç isimlere ağırlık verecek. Siyah-Beyazlı ekip, dış transferde kaleci Sertan Saral ile Değirmenderespor’dan aldığı stoper İlker dışında diğer isimler 19-20 yaş grubunda. Alikahyaspor altyapısından yetişen stoper Batuhan Duran ile son kanat oyuncusu Yunus Ekin, İzmit GB’den yetişen Caner Arıcan takımın genç oyuncuları.

Takımda önemli isimleri kaldı

Geçen yıl Süper Lig’de Play-Off’a kalmayı başaran İhsaniyespor, bu kadroda yer alan Kaptan Emrah Öztürk, Emirhan, Fatih Yıldız, Hasan Doğan ile genç oyucular Yusuf Başoğlu, Ahmet Kartal ve Semih ile yeniden anlaşma sağlandı. Enes Yazıcı, Uğur Gegin, Çağrı ve Oğuzhan ile de yollar ayrıldı. Teknik Sorumlusu Aykut Balta, “Kağıt üzerinde iyi bir takım yaptı. Bu kadro ile yeni sezonda Play-Off’a çıkacağımızı umut ediyorum. Çok çalışıp, bunu başarmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.