DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Karaosmanoğlu, Esnafımızın derdi de sevinci de bizimdir”

Karaosmanoğlu,  Esnafımızın derdi de sevinci de bizimdir”

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Muharrem Gökalp ve yeni yönetimini makamında konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Muharrem Gökalp ve yeni yönetimini makamında konuk etti. Kocaeli’de esnafın taleplerine ve önerilerine her daim değer verdiğini dile getiren Karaosmanoğlu, “Esnafımızın derdi bizim derdimiz, sevinci bizim sevincimizdir. Büyükşehir olarak yatırımlarımızda esnaflarımızın beklentilerine de cevap vermeye çalışıyoruz” dedi. Birliktelikte Kocaeli’de Halı Yıkamacı esnafının Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini de dinleyen Karaosmanoğlu, “Esnafımızın taleplerini yerine getirmek için çalışacağız” ifadelerini de sarf etti.

 “ESNAFIMIZIN MUTLUĞUNDAN ENERJİ ALIYORUZ”

Kocaeli’de birçok yatırımın temellerini bir taraftan atarken diğer bir taraftan da bunları hizmete aldıklarını sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kentimiz için acil ve önemli ihtiyaçları belirliyor ve onları hayata geçirmek için adım atıyoruz. Tabi bunu yaparken esnafımızla ortak hareket ediyoruz. Gelişen çağ ile birlikte kentimizdeki yaşam standartlarını ve yaşam kalitemizi de yükseltmemiz icap ediyor. Bunun için esnafımızın ufku açık fikirlerine önem veriyoruz. Modern ve model Kocaeli hedefine ulaşırken uygarlığın vardığı bu kalite standardını yakalamamız gerekiyor. Hizmetlerimizi bu anlayışa göre yapılandırıyoruz. Bizim arzumuz insanımızın rahatı, huzurudur. Bizler, halkımızın ve esnafımızın mutluğundan enerji alıyoruz” şeklinde konuştu.

“BİZLER HALKIMIZI VE ESNAFIMIZI SEVİYORUZ”

Esnafımızın yüzü gülüyorsa biz mutluyuz vurgusu da yapan Karaosmanoğlu, “Vatandaşımız rahat nefes alıyorsa biz de rahat nefes alıyoruz. Her şey halkımız içindir. Bizler halkımızı ve esnafımızı seviyoruz. Hizmetin en iyisini hak ediyorlar. Bizim görevimizde tam da budur” diyerek sözlerini tamamladı. Kocaeli Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Muharrem Gökalp ise kendileri ile görüşen ve taleplerini dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken, dernek üyelerinin taleplerini de iletmeyi ihmal etmedi. Görüşme karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.