DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARTEPE´YE YENİ PARKLAR

KARTEPE´YE YENİ PARKLAR

Kartepe Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yeni park çalışmalarına başlarken, mevcutların bakımları yapılıyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırlarında sosyal alanlarda hizmetlerine devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatı ile gece-gündüz çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler Kartepelilerin sosyal birliktelik sağlamaları amacıyla yeni park oluşturmaya devam ediyor.

ZEMİN HAZIRLANDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İbrikdere Mahallesi’nde yeni park çalışmalarına başladılar. İbrikdere Mahallesi’nde yapımına başlanan Hacı Arif Çocuk Park’ında zemin düzenleme çalışmalarına başlanıldı. Parkın yer alacağı alanda belediye ekipleri düzenleme çalışmalarını bitirdikten sonra toprak dolgusu ve perde betonları yapıldı.

VADİ PARK PEYZAJ ÇALIŞMALARI

Belediye ekipleri Köseköy Vadi Park’ta peyzaj çalışmalarını bitirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü peyzaj çalışmaları ile yüzlerce çeşit çiçek toprakla buluştu. Park içerisinde bulunan ağaçların çevrelerinde düzenlemelerin yapılması sonrasında sosyal donatı aletlerinin konuşması sonrasında parkta çalışmalar son bulacak.

MAŞUKİYE ÇOCUK PARKINA BAKIM

Maşukiye Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına belediye ekipleri tarafından bakımı yapıldı. Belediye ekipleri park içerisinde bulunan anfi tiyatro, oyun grupları ve çevre bakımlarını en ince ayrıntısına kadar elden geçirdiler. Park içerisinde uzayan yabani otlar makineler yardımı ile temizlenirken, park yeniden hizmet vermeye başladı.

ANITPARK’A SOSYAL TESİS

Köseköy Mahallesi’nde bulunan Anıtpark’a Kartepe Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sosyal tesis yapımına başlandı. Belediye ekipleri tarafından yapılan inceleme ve talepler sonrasında sosyal tesisin yapımı start aldı. Belirlenen yere beton atılırken, çevre düzenlemesine geçildi. Yapılacak olan tesis de cemiyetler rahatlıkla yapılabilecek.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.