DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kocaelili Deprem Şehitleri için Dağcılar Kazbek dağına çıktı HELAL OLSUN SİZE

Kocaelili Deprem Şehitleri için Dağcılar Kazbek dağına çıktı  HELAL OLSUN SİZE

Kocaelili Deprem Şehitleri için Dağcılar Kazbek dağına çıktı

HELAL OLSUN SİZE

Kocaelili dağcılar, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi anısına Gürcistan’da bulunan 5 bin 47 metre yüksekliğindeki Kazbek Dağı’na tırmandı.

Ekip başarılı bir şekilde dağa çıktı

Türkiye Dağcılık Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği, Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin anısına Gürcistan’da bulunan 5 bin 47 metre yüksekliğindeki Kazbek Dağı’nın zirvesine başarılı bir tırmanış gerçekleştirdiler. Dağcılık il temsilcisi Sinan Fakir ve Kocaeli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü sporcularından oluşan ekip başarılı bir şekilde zirveye çıktı.

Fakir, ‘Uzun bir tırmanışın ardından 17 Ağustos 1999 Gölcük Depreminde yitirdiklerimizin anısına zirveye ayak bastık’

Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Dağcılık Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Sinan Fakir, “Gece saat 03.02’yi gösterdiği anda zirve yürüyüşümüz için hareket ettik. 9 saat süren zirve yürüyüşümüzün ardından zirve tüm güzelliğiyle karşımızdaydı. Uzun bir tırmanışın ardından 17 Ağustos 1999 Gölcük Depreminde yitirdiklerimizin anısına zirveye ayak bastık. Zirvede başarımızı kutlayıp, depremde kaybettiklerimiz için dua ettik. Daha sonra birbirimiz tebrik ettikten sonra aynı dikkat ve düzenle geldiğimiz rotayla iniş yaparak dağdan indik” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.