DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mangal sezonunun en çok tercih edileni tavuk

Mangal sezonunun en çok tercih edileni tavuk

Mangal sezonunun en çok tercih edileni tavuk

İlçemizde 11 yıldır Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 30 adresinde Hüseyin Akın ve Şaban Meral tarafından hizmet veren ve tavukçuluk sektörünün öncü firmalarından olan Şölen Piliç Market yaz aylarında Gölcük’te en çok tercih edilen tavukçulardan biri oldu.

Mangal sezonun bitene kadar yoğunluk devam edecek

Merkez Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No: 30 adresinde Hüseyin Akın ve Şaban Meral tarafından 11 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren Şölen Piliç Market’in işletmecilerinden Hüseyin Akın yaptığı açıklamada yaz aylarında oldukça yoğun olduklarını ve mangal sezonunun sona ermesine kadar bu yoğun devam edeceğini ifade etti.

Akın, “Yazın ilk aylarından itibaren oldukça yoğun bie sezon geçirdik”

Şölen Piliç’in işletmecisi Hüseyin Akın, “  Yazın ilk aylarından itibaren oldukça yoğun bie sezon geçirdik. Et fiyatlarının yüksek olması sebebiyle vatandaşlar yaz aylarının en büyük aktivitesi olan mangal için daha ekonomik ve lezzetli olması sebebiyle tavuğu yönleniyor.Bu sene tavuk piyasası geçen seneki yaz sezonuyla aynıydı diyebiliriz. Fiyatlarımız geçen seneyle aynıydı. Yani yaz sezonuna göre olduka uygundu” dedi.

Kurban Bayramı ve balık sezonu tavuk piyasasını etkiler

Akın sözlerinin devamında, “Tavuk aslında yaz kış vatandaşların tercih ettiği bir besin olmuştur. Ekonomik ve lezzetli olmasının yanı sıra özellikle çalışan bayanların kurtarıcısıdır. Tabi önümüz Kurban Bayramı ve akabinde balık sezonunun açılması ile tavuk piyasasında bir düşüş bekliyoruz. Bu durum zaten her sene olan bir durum ve sezonun bitmesi ile tavuk fiyatlarında da düşüşler başlar” dedi.

Şölen Piliç Market’te tavuk fiyatları:

Kalçalı but 12 lira, kanat 21.50 lira, sarma but 17.50 lira, baget 12.50 lira, çorbalık 2.50 lira ciğer 7.50 lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.