DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Necati Çelik Devlet Hastanesi Cadde yolu ve sokak yolları kapatıldı MAHALLE SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

Necati Çelik Devlet Hastanesi Cadde yolu ve sokak yolları kapatıldı  MAHALLE SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

Necati Çelik Devlet Hastanesi Cadde yolu ve sokak yolları kapatıldı

MAHALLE SAKİNLERİ ŞİKAYETÇİ

150 yıllık köy yolu ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Cadde yolu ve sokak yolları kapatıldı. Mahalle sakinleri, esnaflar, hastalar ve araçlarıyla gelenler mağdur durumda kaldılar. Vatandaşlar bu duruma karşı çok şikâyetçi olduklarını dile getirdiler.

Mahalle sakinleri bu olaya karşı tepkili

İlçemizdeki 150 yıllık köy yolu ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Cadde yolu ve sokak yollarının kapatılmış olması mahalle sakinlerini, esnafları, hastalar ve araçlarıyla gelenleri mağdur durumda bırakıyorlar. Gazetemize gelerek konu hakkında şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar, ‘Bu durumu kimse sahiplenmek istemiyor. Vatandaşları resmen oyalıyorlar’ dediler. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve Gölcük Diyaliz Merkezi’nin olmasına rağmen cadde yolunun kapatılmış olması vatandaşları zor durumda bırakıyor. Mağdur olan mahalle sakinleri, esnaflar, hastalar ve araçlarıyla gelen sürücüler şikâyetlerini sürekli Gazetemize gelerek dile getiriyorlar. Özellikle mahalle sakinleri bu olaya karşı çok tepkili olduklarını söylediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.