DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Okul alışverişi yapacak aileler dikkat! DERYA OKUL DÜNYASI’NDA ZAM YOK

Okul alışverişi yapacak aileler dikkat!  DERYA OKUL DÜNYASI’NDA ZAM YOK

Okul alışverişi yapacak aileler dikkat!

DERYA OKUL DÜNYASI’NDA ZAM YOK

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ailelerde okul alışverişi teleşı başladı. İlçemizde 38 yıllardır hizmet veren Derya Okul Dünyası aldığı karar ile bu sene yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle A’dan Z’ye birçok ürüne zam yapılmasına rağmen ürünlerine zam yapmama kararı aldı.

Tüm okul kıyafetleri geçen sene ki fiyatlardan

Bütün kırtasiye malzemelerinin satışının yapıldığı 38 yıldır bu sektörde bulunan Derya Okul Dünyası, ilçemizde başarıyla hizmet veriyor. Merkez Mahallesi Turgut Sayın Caddesi üzerinde hizmet veren Derya Okul Dünyası’nın Sahibi Savaş Toprak aldığı kararla hiç bir ürüne zam yapmadı. Tüm okul kıyafetlerininin fabrika satış mağazası olan Derya Okul Dünyası’nda okul kıyafetleri geçtiğimiz yılın fiyatlarıyla satışı yapılacak. Ayrıca Derya Okul Dünyası’nın sahibi Savaş Toprak,  kırtasiye, defter ve kitaplarda da uygun fiyat anlayışı ile velilere hizmet vermeye devam ediyor. Toprak yaptığı açıklamada, “ Yaşanan ekonomik krize inat tüm okul kıyafetlerimizi geçen senenin fiyatlarından veriyoruz. Okul kıyafetlerinin yanı sıra  kırtasiye ürünlerinde de meydana gelen zamlara rağmen satış fiyatlarımızı değiştirmeme kararı aldık. Kırtasiye  ve okul kıyafetleri için tüm velilerimizi bekliyoruz. Ayrıca Gölcük’te okul kıyafetleri satışı yapılan mağazalar arasında en uygun fiyat Derya Okul Dünyası olduğu tespit edildi. Bu nedenle oldukça mutluyuz” dedi.

Okul kıyafeti alana çantalar 50 Lira

Tüm okul kıyafetlerinde aldıkları karar ile geçen sene ki fiyatlardan satış yapacak olan Derya Okul Dünyası sahibi Savaş Toprak, okul kıyafetlerine zam yapmamasının yanı sıra yapmış oldukları kampanya ile okul kıyafeti alanlara 119.90 Lira olan okuk çantalarını sadece 50 Lira’dan veriyor ve ayrıca kırtasiye indirim çeki hediye ediyor.

Hakem Okul Kıyafetleri Derya Okul Dünyası’nda

Ayrıca Derya Okul Dünyası bu yıl yapılan anlaşma ile Rusya, Yunanistan, Almanya, İngiltere, Azerbaycan ve daha bir çok ülkeye okul kıyafeti yapan firma Hakem Okul Kıyafetleri’nin ürünlerinin satışını yapacağını duyurdu.  Derya Okul Dünyası’nda satılacak olan Hakem Okul Kıyafetleri üstelik  zamsız ve geçen yılın fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Derya Okul Dünyası Gölcük’te tek yetkili firma

Dünya öğrencilerini giydiren Hakem Okul Kıyafetleri’nin Sahibi Emin Taşatan yaptığı açıklamada, “Kalitemizi Gölcüklü öğrencilerle buluşturmak için Gölcük’ün 38 yıldır kökleşmiş esnafı olan Derya Okul Dünyası ile anlaşmaktan ve kıyafetlerimizi ilçe öğrencileriyle buluşturmaktan onur duydum. Derya Okul Dünyası, Gölcük’te tek yetkili satış noktası olacak” dedi. 41 yıldır hizmet veren ve bu sektörde Dünya markası olan Hakem Okul Kıyafetleri’nin ilçemizde ki tek satış noktasının Derya Okul Dünyası olması veliler tarafından da sevinçle karşılanırken, artık öğrenciler daha kaliteli ürünleri giyecek. Derya Okul Dünyası Sahibi Savaş Toprak yaptığı açıklamada, “Kalitemizi arttırmanın mutluluğu içindeyiz. Hakem Okul Kıyafetleri gibi bir Dünya markasını Gölcük’e getirmek çok önemliydi. Tüm okul kıyafetlerinizin satışları devam ediyor. Bu yıl daha önce de açıkladığımız gibi zam yapmayacağız ve geçen yılından fiyatlarından satışlarımız devam edecek. Tüm Gölcüklüleri bekliyoruz” dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.