DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘SPOR KENTİ GÖLCÜK’

‘SPOR KENTİ GÖLCÜK’

Gölcük Belediyesi’nden vatandaşlara 15 yıldır önemli hizmet

‘Gölcük Belediyesi Spor Kenti Gölcük’ sloganı ile vatandaşlara yılda 15 ayrı özel spor etkinlikleriyle spor yapma imkanı sunuyor.

Bir çok alternatif spor dalı

Gölcük Belediyesi’nin 15 yıldır birçok spor alanında sürdürdüğü projeler vatandaşların yüzünü güldürüyor. İlçemizde Basketbol’dan Masa tenisine, yüzmeden at yarışlarına, futboldan satranç müsabakalarına kadar bir çok alternatif ile vatandaşlar yarışma imkanı buluyor. Ayrıca 10 branşta spor okullarında yetiştirilen sporcular uluslararası yarışmalarda derece yapmak için ter döküyorlar.

Vatandaşlar olumlu tepki gösteriyor

Gölcük Belediyesi Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında organize edilen Kum Futbolu, Plaj Voleybolu ve Sokak Basketbolu turnuvaları ile vatandaşlar keyifli dakikalar yaşıyorlar. Bu spor dalındaki projeler Gölcük’e önemli iz bırakırken, vatandaşlar Gölcük’te atılan sportif faaliyetlere olumlu tepki gösteriyor.

Gölcük’ü sporun kenti yapmada hedeflerimize ulaşacağız

Başkan Ellibeş, “Gölcük’te 15 yıldır Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler diğer ilçelere de önemli örnek oluyor. Vatandaşlarımıza spor dalında birçok önemli projeleri sunmaktayız. Gölcük’ü sporun kenti yapmada hedeflerimize ulaşacağız. Görevimiz boyunca halkımıza önemli hizmetlerde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.