DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

SÜNNET ÇOCUKLARI ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

SÜNNET ÇOCUKLARI ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

SÜNNET ÇOCUKLARI ERKEKLİĞE İLK ADIMINI ATTI

Gölcük Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni yapılan bir dizi etkinliklerle tamamlanırken, bu yılki Şölen ile 74 çocuk sünnet olup erkekliğe adım atmış oldu.

Sünnet Şöleni programı ilk olarak belediye binası önünde çocukların toplu fotoğraf çekimi ile başladı. Ardından Gölcük Belediyesi Kongre Sarayına geçen minikler burada Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı gösterisini izlediler. Gösteri sonrası Sünnet Şöleni, mevlit programı ile devam etti. Program da Kuran-ı Kerim ve ilahi dinletileri yapılırken, ardından dualar edildi.

74 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Sünnet Şöleninin son gününde ilçe genelindeki Mahalle Muhtarlıklarının İhtiyaç sahibi olan ailelerin çocukları arasından belirlenen isimler sonucunda toplam 74 çocuk sünnet olarak mutlu sona ulaştı. Aileler Gölcük Belediyesinin bu anlamlı organizasyonu için Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ettiler.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Bu yılki Sünnet kesimleri hafta sonunda Gölcük Aile Konak Tıp Merkezinde yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş geçen yıllarda olduğu gibi Sünnet kesim Programında sünnet olacak çocukları yalnız bırakmayarak onlara moral ve cesaret verdi. Gölcük Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı konuşmada ; “Çoğu ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları olan 74 evladımızın erkekliğe ilk adım attıkları sünnet şöleninin sonuna geldik. Gölcük Belediyesi olarak her sene geleneksel sünnet şölenimizin son aşaması olan sünnet kesim merasimini bu senede gerçekleştirdik. Geleneksel Sünnet Şölenimizde erkekliğe ilk adımlarını atan yavrularımızı ve ailelerini tebrik ediyor, bizlere yardımcı olan Aile Konak Hastanesi’ne ve görev yapan doktorlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz, dedi.

SÜNNET ŞÖLENİNE KATKI KOYMAKTAN MUTLUYUZ

Aile Konak Hastanesi Genel Koordinatörü Şahin Talus tarafından yapılan açıklamada, Böylesine önemli bir programda, Sünnet Şöleni programına katkı koymaktan dolayı memnun olduklarını ve bundan sonraki süreçlerde de her daim yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirdiler.

Başkan Ellibeş’in bu ziyaretine Aileler çok mutlu olurken çocuklarda ayrıca teşekkür ettiler. Aile Konak Hastanesi’nde 74 çocuk başarılı operasyonla sünnet olup erkekliğe adım atmış oldular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.