DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Damlarspor, Çamçukurspor’u 4-1 mağlup etti

Damlarspor, Çamçukurspor’u 4-1 mağlup etti

Damlarspor, Çamçukurspor’u 4-1 mağlup etti

  1. Küme’nin iddialı ekiplerinden Damlarspor, Karamürsel Stadı’nda karşılaştığı aynı ligden Çamçukurspor’u 4-1 mağlup ederek lige hazır olduğunu gösterdi.

Geçtiğimiz sezon Amatör Süper Lig’e yükselmek için Play-Off oynayan Damlarspor ilk turda elenmişti. Bu sezon da işi sıkı tutan Başiskele ekibi hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mavi-Yeşilliler geçtiğimiz gün Karamürsel Stadı’nda karşılaştığı Çamçukurspor’u 4-1 mağlup etti. Damlarspor’un gollerini dakika 28 ve 62’de Ertuğrul, dakika 55’te Çamçukurspor’dan Suat ters kafa vuruşu sonrasında kendi kalesine, dakika 80’de ise Coşkun attı. Üst ligi hedefleyen Damlaspor lige hazır bir görüntü verdi.

SELMAN FRİKİKTEN ATTI
1. Küme’nin genç ekipleri arasında yer alan ve geçtiğimiz sezonki kadrosunu büyük oranda koruyan Çamçukurspor ise ligin sürpriz takımı olma peşinde olacak. Oynadığı hazırlık maçlarında mücadeleci bir futbol ortaya koyan Kırmızı-Beyazlılar Damlarspor karşısında da ilk yarının son dakikasında Selman’ın harika frikik golü ile eşitliği yakaladı, ancak sonraki gollere engel olamadı. Kırmızı-Beyazlı ekibin biraz daha zamana ihtiyacı olduğu gözlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.