DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KONUT SİGORTASI ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTIR

KONUT SİGORTASI ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTIR

Emeklier Sigorta, Gazetemize açıklamalarda bulundu

KONUT SİGORTASI ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇTIR

1993 yılından itibaren insanların güvendiği ve çok büyük bir sigorta şirketi haline gelen Emeklier Sigorta, Konut Sigortası yapılırken nelere dikkat edilmeli bu konu hakkında Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

İlçemizde büyük bir sigorta şirketi olan Emeklier Sigorta, 1993 yılından itibaren insanların güvendiği bir sigorta şirketi haline gelmiştir. Kurucu Hüseyin Cevdet Emeklier 12 Ocak 2014 yılında vefat etti. Vefatından sonra oğlu Barış Emeklier ve kızı Sinem Sivrioğlu tarafından yönetiliyor.

Şenemre, ‘’Konut Sigortanız varsa birçok şeyden yararlanabiliyorsunuz’’

Emeklier Sigorta Personeli Sema Şenemre, Konut Sigortası yapılırken nelere dikkat edilmeli bu konu hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu. Şenemre açıklamasında, ‘’Deprem görmüş bir ilçeyiz. Depremde birçok insan evini kaybetti. Hırsızlık ve su baskını çok önemli bir konu. Eğer Konut Sigortanız varsa birçok şeyden yararlanabiliyorsunuz. Konut Sigortaları yangından hırsızlığa, depremden cam kırılmasına, su baskınından çevremize verilen zarara kadar paket içerisinde birçok teminatı karşılayan sigorta poliçesidir. Bugün konut piyasalarında konut fiyatları çok yüksek olduğu ve deprem bölgesinde yaşadığımız için konut sahiplerinin konut sigortası yaptırmaları çok önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir’’ dedi.

‘’Kasko ve Trafik Sigortaları çok önemlidir’’

Bir konu hakkında daha Gazetemize açıklamalarda bulunan Sema Şenemre, ‘’Kasko ve Trafik Sigortaları da çok önemlidir. Trafik Sigortası zorunlu olduğu gibi karşı tarafın hasarını da karşılayan bir sigorta poliçesidir. Kasko Sigortası ise gerek karşı taraf ile gerek kendi kendimize yaptığımız bir hasarı karşılayan bir sigorta şeklidir’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.