DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İl Başkan Vekili  Kızılay’a kan bağışında bulunarak herkese örnek oldu

MHP İl Başkan Vekili  Kızılay’a kan bağışında bulunarak herkese örnek oldu

MHP İl Başkan Vekili  Kızılay’a kan bağışında bulunarak herkese örnek oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, geçtiğimiz haftasonu ilçemizde stant kuran Kızılay ekiplerine kan bağışında bulunarak herkese örnek oldu.

“ Ülkücüler ülkenin  ihtiyacı olan herşeye koşarlar”

MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu geçtiğimiz günlerde ilçemizde kurulan Kızılay standında örnek bir davranışa imza atarak kan bağışında bulundu. Başkan Vekili Çakıroğlu, Kızılay Standında verdiği kan sonrasında vatandaşlara önemli mesaj vererek kan bağışının önemi hakkında şunları dile getirdi: “ Ülkücüler ülkenin  ihtiyacı olan herşeye koşarlar. Kızılay’da bu ülkenin bir kurumu olduğu için mizim için Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir ferdi olarak, bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Kızılay’ımıza herzaman destek oluruz. Ben zaten düzenli olarak kan bağışında bulunuyorum. Şu anda gümüş madalyam var ve altın madalya almama az kaldı. Tabi daha önce ki bağışlarımda kayıt altına alınmış olsaydı altın madalyayı bile geçmiştir.  Biz her zaman Kızılay’mızın yanındayız. Ülkemizin olduğu gibi Türk Kızılay’ınında yanındayız. Kan bağışı hayat kurtarmak demektir. Kimse unutmamalıdır ki kan bağışı bir gün herkese ihtiyaç olabilir. Bu yüzden sağlıklı, kan vermeye uygun her birey mutlaka kan bağışında bulunmalıdır.Herkesin kan bağışında bulunmasını tavsiye ediyorum” dedi.

“Türk kelimesinin Kızılay’ın başına yeniden eklenmesini istiyorum”

MHP İl Başkan Vekili son olarak, “ Yalnız benim bir konuda sıkıntım var. O da Kızılay’ın Türk Kelimesini kaldırmasını protesto ediyorum ve Türk kelimesinin Kızılay’ın başına yeniden eklenmesini istiyorum” dedi .

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.