DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ressam Ayşegül Akın ve Aydan Özgen’nin ‘Aylardan Biz’ Karma resim sergisi açıldı

Ressam Ayşegül Akın ve Aydan Özgen’nin ‘Aylardan Biz’ Karma resim sergisi açıldı

Ressam Ayşegül Akın ve Aydan Özgen’nin ‘Aylardan Biz’ Karma resim sergisi açıldı

ESERLER BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Ressam Ayşegün Akın ve Aydan Özgen’nin her çeşit resim tekniğinin kullanıldığı ‘Aylardan Biz’ Karma Resim Sergisi geçttiğmiz gün yoğun bir katılım ile Değirmendere Sanat Evi’nde sanat severler ile buluştu. Sergi 19 Eylül tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Sergi 19 Eylül’e kadar açık

Değirmendere Sanat Evi’nde 14-19 Eylül tarihleri arası sanatseverlere açık olacak olan serginin açılış törenine Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ümran Ceyhan, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram ve sanatseverler katıldı.

Resim sergisi büyük ilgi gördü

Ressam Ayşegün Akın ve Aydan Özgen’nin  “Aylardan Biz” isimli Karma Sergisi Değirmendere Sanat Evi’nde açılan sergi ilçe protokolü ve diğer davetliler tarafından büyük ilgi gördü.  Ressam Ayşegül Akın ve Aydan Özgen’in çalışmaları büyük ilgi topladı. Açılış töreninin ardından Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci sergiyi dolaşarak eserler hakkında bilgi aldı. Ressam Ayşegül Akın ve Aydan Özgen’i çalışmalarından dolayı tebrik etti. Ressam Akın ve Özgen, “ Gölcük Belediyesi sanata, sanatçıya gerçek anlamda değer ve destek veren bir belediye ve kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Sanat hep hayatımızda olsun

Değirmendere Sanat Galerisindeki sergide altmışa yakın eser var. Her çeşit resim tekniğinin kullanıldığı ‘Aylardan Biz’ Karma Resim Sergisi 14-19 Eylül tarihlerinde sanat severlerin ziyaretine açık olacak. Serginin ana teması daha çok doğa, kadın, at ve deniz üzerine. İki başarılı kadın ressam yurt dışında da yakın zamanda da sergi açacak. Ressam Ayşegül Akın 1992’den beri karma ve kişisel sergi açtı. Donanma Kültür Merkezi’nde usta öğretici olarak eğitim veriyor. Değirmendere’deki özel atölyesinde özel dersler veriyor. Ressam Aydan Özgen İstanbul’da çalışmalarına devam ediyor. Sanatçının bir çok ödülleri var. Sergi açılışının sonunda  Ressam Ayşegül Akın ve Aydan Özgen açtıkları sergide “Sanata ilginin olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Sanatseverlere teşekkür ediyoruz.” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.