DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Aile Konak Hastanesi’nden öğrencilere el hijyeni eğitimi

Aile Konak Hastanesi’nden öğrencilere el hijyeni eğitimi

Aile Konak Hastanesi’nden öğrencilere el hijyeni eğitimi

Gölcük’te bulunan Özel Aile Konak Hastanesi, 15 Ekim Dünya El Yıkama Günü dolayısıyla geçtiğimiz hafta okullarda “El Hijyeni” eğitimi gerçekleştirdi. Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerinin katıldığı eğitime öğrencilerin ilgisi çok yoğun oldu.

ELİMİ YIKADIM ELİME SAĞLIK

Özel Aile Konak Hastanesi Enfeksiyon Hemşiresi Yasemin Öztürk’ün sunumu ile MY Koley, Yediiklim Koleji ve Bilgili Kültür Okulları’nda gerçekleştirilen “El Hijyeni” eğitiminde öğrencilere ilgi çekici paylaşımlar ve videolar izletildi. El yıkama süresi ve nelere dikkat edilmesinin gerektiğini uygulamalı bir şekilde anlatan Öztürk’ün öğrenciler ile pozitif uyumu dikkat çekti. Eğitim sonrası okul yönetimi ve öğretmenler, Özel Aile Konak Hastanesi’ne desteklerinden ötürü teşekkürlerini ifade ettiler.

MİNİKLER EL YIKAMANIN ÖNEMİNİ ÖĞRENDİLER

Anasınıfı ve İlkokul öğrencilerine yönelik yapılan eğitim minikler için oldukça faydalı olurken, öğrenciler eğitim sonunda el yıkamanın önemini anlamanın mutluluğunu belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.