DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Ankara dönüşü konuştu GÖLCÜK’TE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Ankara dönüşü konuştu  GÖLCÜK’TE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Ankara dönüşü konuştu

GÖLCÜK’TE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, haftalık basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Alp, toplantıda yerel seçimler için çok iyi bir çalışmayla Gölcük’ü kazanacaklarını söyledi.

‘Türkiye büyüdükçe, düşmanlarımız da artıyor’

Geçtiğimiz akşam partisinin haftalık toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp,  açıklamasında şunları belirtti: ”Ankara’da 2-3 gün boyunca dünü, bugünü ve yarını değerlendirme ve planlama fırsatı bulduk. Bu bağlamda dünyada küresel bir parti olan AK Parti’nin neden güçlü olduğu ortada. Her yaşadığımızın bir tecrübesi var. Bizde bunun detaylarını ortaya çıkartmak için 3 gün çok güzel bir toplantı oldu. Bu bağlamda bizim inancımız tamdır. Kim inanıyorsa zafer onundur düsturuyla hareket ediyoruz. Milletimiz bize inandı biz yaptık. 16 yılda bir çok badireler atlatarak başarılarda bulunduk. Geçmişte atalarımız bugün biz destan yazıyoruz. bugün ekonomik savaşla ilgili de mücadelemiz devam ediyor. bu saldırıyı da atlatacağız. Türkiye’nin mücadelesi tüm coğrafya içindir. Biz nerede mazlumlar varsa oradayız. Dünyanın her yerindeyiz, gönül coğrafyamız her yerde. Sessizlerin sesi olma mücadelesi vermekteyiz. Dünyada adaletli olma, demokrasi ve özgürlükler mücadelesidir. İşte bugüne geldiğimizde Türkiye’yi içeride boğmak için hem içeriden hem dışarıdan sürekli operasyon yemekteyiz. Bizler her zaman mücadele etmekteyiz. Türkiye bu saldırılara karşı bağışıklık kazanmıştır. Birilerini rahatsız ediyoruz ki saldırılar oluyor. Elbetteki bu zorlu yolda sıkıntılarla, zorluluklarla karşılaşırsınız. Bizim hayalimiz güçlü ve büyük Türkiye’dir. Bizim hayalimiz milletimizin hayalini gerçekleştireceği hayallere adım adım ulaştırmaktır. Türkiye’nin hayallerini kavuşturduk, Gölcük’ün de hayallerini kavuşturacağız’ dedi.

Türkiye’de bir ilk

İlçemizde yapımı neredeyse tamamlanan Sanayi Sitesi hakkında konuşan Başkan Alp, ‘’Sanayi sitesi 1 ay içerisinde teslim olacak. Sivri Tepe Haziran’a kadar hak sahiplerine verilecek. Sanayi gerçekten Türkiye’de bir ilk. Sanayinin taşınıp ta oradaki temiz ve nezih ortamda hizmet vermeye başladıktan sonra ne kadar büyük bir iş yapıldığı anlaşılacak. Kavşak Projemiz bittiği zaman projelerin kıymeti daha iyi anlaşılacak’ diye konuştu.

Yüzbaşılar Kavşak Projesi sorunsuz devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde Yüzbaşılar Kavşak Projesinin durduğu konusunda çıkan söylentileri yalanlayan Başkan Alp, projenin sorunsuz devam ettiğini belirterek, ‘’Kavşak projemiz ile ilgili herhangi sorun yok. Proje şu anda sorunsuz devam ediyor, herhangi bir aksama yok. Bir sıkıntı da gözükmüyor. Hedeflediğimiz süre içerisinde projemizi tamamlayacağız. Bu konuyla ilgili çıkan söylentiler doğru değildir. Halkımız bu türlü söylentilere itibar etmesin. Hastane ile ilgili projemiz ekonomik bir türbülansla ilgili bir beklenti var. Maliyet artışlarıyla ilgili beklenti var. Müteahhit hafriyatla ilgili çalışmayı yapıyor, bina ile ilgili bir beklenti süremiz var’ şeklinde konuştu.

Seçim takvimi Kasım Ayı’nda açıklanır

Alp, ‘Seçim takvimiyle ilgili Genel Merkezimizin Kasım ayı ile ilgili açıklama yapması bekleniyor’ dedi.

‘AK Parti her zaman verdiği sözü tutmuştur’

Gölcük’te önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Alp, ‘Gölcük’te hizmetimiz halkımızın beklentisiyle ilgili devam ediyor. Gerçekten çok önemli projelere imza atıyoruz. AK Parti 16 yıllık iktidar görevinde verdiği her sözü tutmuştur, bundan sonra da tutmaya devam edecektir. Gölcük için önemli projelerimizi adım adım hayata geçiriyoruz. Bu projelerin kıymetini projeler tamamlandıktan sonra anlayacağız.’

‘Rahip Brunson konusu farklı noktalara çekilmemeli’

Son olarak Rahip Brunson’ın serbest kalması konusunu da değerlendiren Başkan Alp, ‘’Rahip Brunson ile ilgili kesinleşmiş bir karar var. Bu adam için verilen 20 aylık ceza Savcıların verdiği karardır. Şunu göz ardı etmeyelim; Bizim içimizde ajan olarak görülen bu kişi herkesle eşit yargılanmıştır. Asla haksızlık yapmamıştır. Kimse bu durumdan yararlanıp, partimize ve ülkemize haksız söylemlerde bulunmasın. Dünya da kaç ülke var ki ABD’nin ajanını 20 ay gibi bir süre yargılayabilsin. Türkiye millet olarak öz güvenini kazanmış cesur bir ülkedir. Bu bayrak üzerinde ecdadımızın kanı varmış. Biz bir Rahip’e pabuç bırakacak kadar küçük bir ülke değiliz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.