DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Ellibeş Halıdere Kent Meydanı Çalışmalarını İnceledi

Başkan Ellibeş Halıdere Kent Meydanı Çalışmalarını İnceledi

Başkan Ellibeş Halıdere Kent Meydanı Çalışmalarını İnceledi

Gölcük Belediyesi tarafından Kent Meydanı projesinin uygulanacağı Halıdere merkezinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi önündeki alanda çalışmalar devam ediyor. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet EllibeşHalıdere’ye estetik kazandıracak projeyi yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşlar ilede sohbet ederek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ellibeş, ilgili daire müdürlerine talimatlar vererek vatandaşların taleplerini anında yerine getirilmesini sağladı.

Şehrin hemen hemen her noktasında faaliyetlerini yürüten Gölcük Belediyesi, önemli bir projeyi daha Halıdere halkının hizmetine sunuyor. Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi önündeki alanda Kent Meydanı projesini başlatan Gölcük Belediyesi, ihtiyaç duyulan bir hizmeti daha hayata geçiriyor. Yaklaşık bin iki yüz elli metrekare alan üzerine uygulanacak olan projenin tamamlanması ile hem Halıdere’ye özgü bir meydan ortaya çıkmış olacak hem de vatandaşların yeni bir buluşma noktası olacak.

Çalışmaların hızla ilerlediği bölgede incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, yetkililerden projenin gidişatı hakkında bilgi aldı. Halıdere’ye yakışır bir meydanı vatandaşla buluşturacaklarını belirten Başkan Ellibeş“Halıdere eski belediye binamızı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi haline dönüşmesinden sonra buradaki hareketlilik arttı. Bizlerde Gölcük Belediyesi olarak vatandaşlarımızın taleplerine duyarsız kalmayarak buraya kent meydanı projesi oluşturduk ve çalışmalara zaman kaybetmeden başladık. Daha yaşanılabilir Gölcük için, çalışmaya, eksikleri gidermeye ve ilçemizi geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz. Bu anlamda göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin öncelikli eksikliklerini giderme anlamında yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Halıdere Kent Meydanı için düğmeye bastık. Çalışmalar hızlı bir tempoyla sürecek ve çok kısa bir süre içerisinde ilçemiz yeni bir kent meydanına daha kavuşacak. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.