DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Ellibeş, İzcileri ziyaret etti

Başkan Ellibeş, İzcileri ziyaret etti

Başkan Ellibeş, İzcileri ziyaret etti

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkında Cumhuriyet Kampı düzenleyen Belediyespor İzcilerini ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in ziyareti ile sevinen Belediyespor izcileri Başkan Ellibeş’e teşekkür etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında  Erikli Tepe Tabiat parkında Cumhuriyet kampı düzenleyen Gölcük Belediyesi, Belediyespor izcilerini ağırladı. 27 Ekim gecesi başlayan 3 günlük kamp Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ziyareti ile renklendi.  Başkan Ellibeş, Erikli Tepe Tabiat parkında kamp yapan izcileri Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve Gölcük AK Parti teşkilat Başkanı Çetin Seymen ile ziyaret etti.

‘Atalarımızın torunlarını Eriklitepe’de ağırlamaktan mutluluk duydum’

Başkan Ellibeş Belediyespor izcileri ile yakından ilgilendi Cumhuriyet kampının önemine değinen Başkan Ellibeş “95 yıl önce atalarımızın büyük gayretleri ile düşman işgalinden kurtulup Cumhuriyeti ilan eden dedelerin,ataların torunları olarak sizleri ağırlamaktan onur duydum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları bağımsızlık savaşını kazanarak ülkemizi düşman işgalinden kurtarmışlardır. Yüce Rabbimin yardımı ve halkımızla omuz omuza vererek bu günki güçlü Türkiye olmak kolay olmadı.  Çok badireler atlatan ve hala kuşatma altına alınmak istenen ülkenin evlatları olarak iman edip,ülke sevdasından vazgeçmeden  ilim,  bilim ve irfan sahibi olmanız önceliğiniz olmalıdır. Sevgili gençler şer odaklarının ülkemiz üzerindeki hesapları bitmedi,bitmeyecek o yüzden siz değerli gençlerin uyanık olup dahili ve harici düşmanlara aman vermemeniz lazım,  bu anlamlı gecede sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyan bir ağabeğiniz olarak sizden ricam iman edip,ülkemizi tehdit edenlerin önüne geçmeniz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.